Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το πρώην κολυμβητήριο στην Πλαζ της Πάτρας έγινε πάρκινγκ για...μίνι βαν και ...κάμπινγκ διερχομένων - ΦΩΤΟ

Το πρώην κολυμβητήριο στην Πλαζ της Πάτρ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Παραμένει αναξιοποίητος ο χώρος

Οι εικόνες δεν προκαλούν εντύπωση. Ισως μόνο θυμό που ένας τέτοιος χώρος, ένα φιλέτο τόσο κοντά στην Πάτρα και δίπλα στην Πλάζ, παραμένει αναξιοποίητος τόσα χρόνια. Δεσμευμένος από τη γενική γραμματεία αθλητισμού, διεκδικούμενος για αξιοποιήση από τον δήμο, εκτιμώμενη βάση ως προς τον σχεδιασμό για τους Μεσογειακούς αγώνες κι όμως ακόμη και σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου παραμένει ξέφραγο αμπέλι.

Οποιος θέλει κάνει κάμπινγκ, όποιος θέλει παρκάρει το όχημά του, ανάβει φωτιές για να ζεσταθεί, απλώνει τα ρούχα του, περπατά δίπλα στην βαλτωμένη πισίνα του πρώην κολυμβητηρίου κινδυνεύοντας.

Διερχόμενοι κυρίως ΡΟΜΑ έχουν το πρώην κολυμβητήριο της Αγυιάς στην αντζέντα τους κάθε χρόνο. Στήνουν το νοικοκυριό τους για όσο θέλουν, όπου θέλουν και λίγα μέτρα μακριά, κάποια γήπεδα μπάσκετ φιλοξενούν αθλοπαιδιές μεμονωμένων πολιτών που αναζητούν εκεί λίγες στιγμές άθλησης και ξεγνοιασιάς.

Οντας αναξιοποίητος ο χώρος, θα έλεγε κανείς πως κρίμα είναι να μην τον χαίρεται κάποιος. Η ασφάλεια ωστόσο στους χώρους βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια των κατα καιρούς χρηστών του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις