Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το νέο υπερσύγχρονο κτίριο της Α' ΔΟΥ Πατρών - Δείτε το εσωτερικό της εφορίας στη Νέα Εθνική Οδό - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Το νέο υπερσύγχρονο κτίριο της Α' ΔΟΥ Πα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Η σύγκριση με το ακίνητο της Κανακάρη παραπέμπει στη λαϊκή ρήση.. η νύχτα με τη μέρα! Επισκεφθήκαμε το νέο κτίριο της Α ΔΟΥ στην Πάτρα και καταγράψαμε τις εικόνες από το εσωτερικό του νέου ολοκαίνουριου χώρου. Πλήθος φορολογουμένων σπεύδει πλέον στην νέα εθνική οδό Κορίνθου Πατρών, όπου η εξυπηρέτηση γίνεται σε έναν εννιαίο χώρο κυρίως στον 1ο όροφο της υπηρεσίας.

Η κίνηση στο νέο κτίριο αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά το επόμενο διάστημα και αν υλοποιηθεί η συγχώνευση και της Γ ΔΟΥ στο κτίριο της Α δημόσιας οικονομικής υπηρεσίας.

Ο διευθυντής της Α ΔΟΥ Πατρών, Κώστας Παπαθανασόπουλος, μας ξενάγησε στο ολοκαίνουριο κτίριο και μας εξήγησε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νέου κτιρίου.

Να αναφέρουμε πως στη νεα εθνική οδό προκαλούνται φαινόμενα ασφυξίας λόγω της στάθμευσης ακόμη και σε πεζοδρόμια, ωστόσο υπάρχουν επιλογές στην Βόρεια πλευρά του κτιρίου και κάτω από την ΝΕΑ εθνική.

Στο μεταξύ οι επικείμενες αλλαγές στο χάρτη των Δ.Ο.Υ. επηρεάζουν αισθητά και την Πάτρα, αφού σύμφωνα με  τις πληροφορίες, η ΑΑΔΕ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε συγχώνευση και της Γ ΔΟΥ στο νέο κτίριο και την Α ΔΟΥ επικαλούμενη τη δραστική μείωση του κόστους λειτουργίας της φορολογικής διοίκησης αλλά και την αύξηση της αποτελεσματικότητάς της στο πεδίο του φορολογικού ελέγχου και της είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις