Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κικίλιας: «Φιλοδοξούμε να εκφράσουμε μεγαλύτερα κομμάτια της Πατραϊκής και Αχαϊκής κοινωνίας» - BINTEO

Κικίλιας: «Φιλοδοξούμε να εκφράσουμε μεγ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Περιοδεία του Τομέαρχη Άμυνας της ΝΔ στην Πάτρα και την Αχαΐα

Σε πρώτη προτεραιότητα βρίσκεται η Αχαΐα και η Πάτρα για τη ΝΔ, είπε ο Βασίλης Κικίλιας, Τομεάρχης Άμυνας του κόμματος και υπεύθυνος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Κικίλιας μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν την κομματική συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας επεσήμανε πως για τη ΝΔ αποτελεί προτεραιότητα η επίλυση των τοπικών προβλημάτων, «με φάρο την αλήθεια» .Αναφερόμενος στις επερχόμενες βουλευτικές και περιφερειακές εκλογές, επεσήμανε πως η ΝΔ διαθέτει άξια στελέχη και βουλευτές στον νομό, αλλά υπογράμμισε πως φιλοδοξία του κόμματος είναι να εκφράσει μεγαλύτερα κομμάτια της τοπικής κοινωνίας.

«Η Αχαΐα και η Πάτρα  είναι πρώτης προτεραιότητας για τη ΝΔ σε όλα τα επίπεδα. Στο επίπεδο της επίλυσης των προβλημάτων με ρεαλισμό και αλήθεια, στο επίπεδο το αναπτυξιακό με πραγματικές προτάσεις, των αυτοδιοικητικών εκλογών που έρχονται και των εθνικών , όποτε έρθουν,  για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της ΝΔ, που είναι ένα πατριωτικό, λαϊκό, φιλελεύθερο, κόμμα και φιλοδοξούμε να εκφράσουμε τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Όλα τα στελέχη μας πρέπει να βάλουν υψηλό στόχο, που είναι η επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνία, με φάρο την αλήθεια.

Γίνεται μια προσπάθεια να μην έρθει η Αθήνα εδώ και να πει ποιο είναι το πρόγραμμα της ΝΔ για τον νομό , να ορίσει υποψηφίους για τον νομό, να δώσει εξ αποστάσεως λύση στα προβλήματα, αλλά να προέλθουν από την κοινωνία και τις δυνάμεις της όλοι  αυτοί που και θα την εκπροσωπήσουν, αλλά και θα σφυρηλατήσουν και θα δημιουργήσουν το τοπικό πρόγραμμα της ΝΔ. Έχουμε άξια στελέχη, άξιους βουλευτές, άξιους ανθρώπους, φιλοδοξούμε όμως να εκφράσουμε μεγαλύτερα κομμάτια της Πατραϊκής και Αχαϊκής κοινωνίας».

Σε ερώτηση του thebest.gr για το πώς μεταφράζεται αυτή η στόχευση σε επίπεδο προσώπων στις εκλογές , απάντησε παραπέμποντας στον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αυτό μόνο ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να το πει, οπότε θα κάνετε λίγη υπομονή».

Παρόντα στην κομματική συνάντηση ήταν στελέχη του κόμματος, οι βουλευτές Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσονας Φωτήλας και πολιτευτές.

Σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε την 116 Π.Μ. στον Άραξο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο,  τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα  και μέλη της Διοίκησης του φορέα. Eπίσης είχε επαφές με στελέχη της Αστυνομίας και τον Εμπορικό Σύλλογο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις