Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μυστήριο με την 44χρονη που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Τριχωνίδα –Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία– ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Μυστήριο με την 44χρονη που βρέθηκε νεκρ...

Τι είχε πει πριν φύγει από το σπίτι της

20:50 Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της 44χρονης, ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και μάλλον πρόκειται για αυτοχειρία. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης στους Αστυνομικούς, μετά την πρώτη αυτοψία που πραγματοποίησε, φαίνεται να απομακρύνεται το αρχικό σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Η σορός της γυναίκας μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας για ενδελεχή νεκροψία-νεκροτομή.


.........

Συγκλονίζει η υπόθεση της 44χρονης χήρας, μητέρας τριών παιδιών, η οποία βρέθηκε νεκρή, το μεσημέρι της Δευτέρας εριμετρικά της λίμνης Τριχωνίδας, στην Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα στο σώμα της, κυρίως στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η γυναίκα να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και μάλιστα, ο δράστης ή οι δράστες, να την σκότωσαν σε άλλο σημείο και να την μετέφεραν στη συνέχεια στο σημείο που βρέθηκε για να την κάψουν.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής που έχει μεταβεί από την Πάτρα στο σημείο.

Η 44χρονη  είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό της και είχε τρεις γιους 25, 22 και 16 ετών.

Φίλη της άτυχης γυναίκας μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Ε», από όπου και το απόσπασμα.

Πηγή βίντεο: newsittv

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι περιμετρικά της λίμνης Τριχωνίδας, στην Αιτωλοακαρνανία. Το πτώμα εντόπισαν πυροσβέστες, οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες στην Αιτωλοακαρνανία, για την ανεύρεση μίας 44χρονης γυναίκας, που έχει εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο. Στην περιοχή μεταβαίνουν αστυνομικοί της Ασφάλειας, ενώ έχει κληθεί να πάει στο σημείο και ιατροδικαστής.

Όπως γράφει το anikolouli.gr, της Αγγελικής Νικολούλη, η άτυχη αγρότισσα που ήταν χήρα και είχε μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της, χάθηκε ανήμερα των Φώτων, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου. Η 44χρονη μητέρα πριν εξαφανιστεί, φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία με τον σύντροφό της  με τον οποίο χώρισε. Στον ίδιο άφησε να εννοηθεί η πρόθεση της να βάλει τέλος στη ζωή της, εάν επέμενε στο χωρισμό τους.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην σύντροφος της τις ώρες που η γυναίκα εξαφανίστηκε, φέρεται να είχε άλλοθι και να βρισκόταν σε άλλο σημείο.

Μία μέρα μετά το χαμό της γυναίκας, η μεγαλύτερη κόρη της δήλωσε την εξαφάνιση της στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού και άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της.

Νωρίτερα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα βρέθηκε νεκρή, στο Πετροχώρι της Κάτω Μυρτιάς στην παραλία Φωτμού η 44χρονη από την Κατοχή αγνοούνταν από τις 7 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το aerasnews.gr η 44χρονη βρέθηκε στην άκρη της Λίμνης Τριχωνίδας μέσα στο αυτοκίνητό της φέροντας πάνω της ελαφρά εγκαύματα μιας και μέσα στο όχημα βρέθηκε ένα μπετόνι με εύφλεκτο υλικό.
Στο σημείο είναι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Αγρινίου και δυνάμεις τις αστυνομίας.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Εντοπίστηκε πριν από λίγο χωρίς τις αισθήσεις της η 44χρονη γυναίκα από την Κατοχή Μεσολογγίου η οποία είχε εξαφανιστεί και αναζητούσαν αστυνομία και πυροσβεστική.

Στις έρευνες συμμετείχε και η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας.

Η γυναίκα βρέθηκε κοντά στη θέση Μυρτιά στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου.

 

πρώτη ενημέρωση 15.45

Πηγή βίντεο: cityvoice

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του βρέθηκε νεκρή η 44χρονη από το cityvoice.gr:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις