Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο 52χρονος υπάλληλος της καθαριότητας που ακρωτηριάστηκε στην Ξερόλακα μιλά στο thebest για όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης - ΦΩΤΟ

Ο 52χρονος υπάλληλος της καθαριότητας πο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Νοσηλεύεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 52χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά την Τρίτη, όταν εξεράγη στα χέρια του, εκρηκτική ύλη που περιεχόταν σε χαρτοκιβώτιο και κατά την απόρριψη υλικών που είχαν παραλειφθεί από το πρωτοδικείο Πατρών ως ρυπαρά αντικείμενα, προϊόντα ληστειών και διαρρήξεων.

Το thebest.gr μίλησε τόσο με τον ίδιο όσο και με τη σύζυγό του.

Πειθαρχικός έλεγχος για το ατύχημα με τον ακρωτηριασμό του υπαλλήλου καθαριότητας της Πάτρας-"Ξεχασμένο" από τον Αύγουστο το πακέτο που προκάλεσε την έκρηξη;

Η τελευταία μας επιβεβαίωσε πως το πρώτο και το τελευταίο που την ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι η σωματική και η ψυχική κατάσταση του άνδρα της.

Στην είσοδο του ΠΓΝΠ, ήταν και το πρωί της Πέμπτης σταθμευμένο ένα όχημα του δήμου Πατρέων. Εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας και άλλοι φίλοι, γνωστοί και συγγενείς έχουν κατακλύσει τον διάδρομο της ΄Β Ορθοπαιδικής του ΠΓΝΠ, από την πρώτη στιγμή, για να δουν από κοντά τον 52χρονο και να τους ευχηθούν περαστικά.

Ολοι δηλώνουν στο πλευρό του με κάθε δυνατό τρόπο. Εξάλλου όπως πληροφορείται το thebest.gr ο 52χρονος είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός στους συναδέλφους του.

Το thebest.gr σεβόμενο την κατάσταση του κου Τσάκαλου, δεν μεταφέρει οπτικό υλικό από τη συνομιλία με τον ίδιο.

Το μόνο που αναμένει τώρα ο 52χρονος είναι επίσημες απαντήσεις για το τι συνέβη. Εξάλλου και ο ίδιος λίγα θυμάται από εκείνη τη στιγμή. Όταν ο εκκωφαντικός θόρυβος της έκρηξης και το ωστικό κύμα, προκάλεσε τον ακρωτηριασμό του αριστερού του χεριού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις