Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πρασίνισε η "Εύα" στην Παραλία - Μεγάλη η συμμετοχή στη δεντροφύτευση - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πρασίνισε η "Εύα" στην ...

Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης συμβολικά φύτεψε το πρώτο δένδρο

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 16 Σεπτέμβρη 2017, εκτεταμένη δενδροφύτευση στην τοποθεσία «Εύα», στην Παραλία Πατρών, με πρωτοβουλία του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Περιφερειακής Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, με τη βοήθεια προσωπικού και μηχανημάτων του Δήμου Πατρέων καθώς κι εθελοντών.

Στην δενδροφύτευση το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, που συμβολικά φύτεψε το πρώτο δένδρο ευχαριστώντας τους Συλλόγους και τους δεκάδες εθελοντές που συμμετείχαν σε αυτή.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος βήμα-βήμα υλοποιεί το σχεδιασμό του αξιοποιώντας τα ελάχιστα μηχανήματα και το αναπομείναν προσωπικό του.

Η Παραλιακή ζώνη των νότιων συνοικιών της Πάτρας, που για δεκαετίες είναι κυριολεκτικά εγκαταλειμμένη, σε μικρό χρονικό διάστημα θα αποτελεί μια όμορφη περιοχή με παραλιακά πάρκα και υποδομές για να τα χαίρονται τα φτωχά λαϊκά στρώματα που κατοικούν σε αυτή.

Στην δενδροφύτευση παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Παύλος Στάμος, Χρήστος Κορδάς, Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, Δημήτρης Πελεκούδας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Παραλίας, Παναγιώτης Ζωγράφος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροϊτίκων, Αργύρης Φιλιππόπουλος, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι που πήραν μέρος στο φύτεμα των δένδρων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις