Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συγκλονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη: «Ψηλέ περήφανε πατέρα μου σήκω πάνω γιατί άδειασε ο τόπος» – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη: «Ψηλέ π...

Αυτή την ώρα η ταφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Με σπαρακτικά λόγια η Ντόρα Μπακογιάννη αποχαιρέτισε τον πατέρα της, στον επικήδειο που εκφώνησε μπροστά από τη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στα Χανιά της Κρήτης. «Ψηλέ περήφανε πατέρα μου σήκω πάνω γιατί άδειασε ο τόπος. Έχουν έρθει φίλοι πολλοί και δεν πάει να τους πω ότι απόθανες», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετώντας τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε σε πρώτο ενικό στον πατέρα της. Τον ευχαρίστησε για την λεβεντιά του, που τους έμαθε να αγαπάνε την Κρήτη, να τιμούν τις φιλίες τους. Για την πίστη ότι όλα θα πάνε καλά για τον τόπο. Όταν σου είπα ότι η χώρα δεν πάει καλά μου είπες να έχω πίστη στους έλληνες. Σ’ ευχαριστούμε γιατί μας μπόλιασες δύναμη».

Στέκω όρθια στην γη που τόσο αγάπησες και στην περηφάνια μου για σένα να βρω την αντοχή, είπε με ραγισμένη φωνή η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Είχαμε συμφωνήσει και η Αλεξάνδρα και η Κατερίνα και ο Κυριάκος και εγώ. Δεν ξέρω αν βλέπεις αλλά τα Λευκά Όρη κρατούν ακόμα χιόνι στις κορφές τους. Μην ανησυχείς. Είμαστε όλοι εδώ και πρώτα απ' όλα οι φίλοι σου».

Στους ώμους βρακοφόρων, με χειροκροτήματα και συνθήματα, η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη βγήκε από την εκκλησία. Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία και τον κόσμο να πετάει ροδοπέταλα και να φωνάζει "αθάνατος" το φέρετρο κατευθύνεται στον κιλλίβαντα για να μεταφερθεί στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις