Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φουτουριστική βίλα στην Φοινικούντα με την υπογραφή του Πατρινού Βαγγέλη Λερίου αποθεώνεται από τον ξένο Τύπο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Φουτουριστική βίλα στην Φοινικούντα με τ...

Η πισίνα έχει σχήμα ματιού - Την κατασκευή ανέβαλε η πατρινή εταιρία "Τρίεδρος Κατασκευαστική Α.Ε."

Μετά το ακριβότερο σπίτι της Ελλάδας που βρίσκεται στην Πελοπόννησο, άλλο ένα σπίτι επίσης στην Πελοπόννησο προσελκύει το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου, αυτή τη φορά λόγω της αρχιτεκτονικής του. Η εν λόγω βίλα έχει λάβει ιδιαίτερα θερμά σχόλια. Έχει έκταση 150 τ.μ., ονομάζεται Ypsilon και σχεδιάστηκε από την εταιρία Lassa. Την κατασκευή της βίλας, που βρίσκεται στην περιοχή της Φοινικούντας ανέλαβε εξ΄ολοκλήρου και αποπεράτωσε με πλήρη επιτυχία η πατρινή εταιρία "Τρίεδρος Κατασκευαστική Α.Ε." με συντονιστή έργου τον Πατρινό Πολιτικό Μηχανικό Βαγγέλη Λερίου.

Στην Πελοπόννησο το πιο ακριβό σπίτι προς πώληση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η κατασκευή της βίλας είναι διαίτερη και δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι χτισμένη κάτω από την γη. Περιλαμβάνει τρεις αυλές, ενώ η πισίνα έχει το σχήμα ματιού!!!

Τζαμαρίες, μίνιμαλ αισθητική, λευκό χρώμα και καμπύλες δημιουργουν ένα παζλ αρχιτεκτονικής πρωτοπορίας και πολυτέλειας. Το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και αντίστοιχα μπάνια.

Διαβαστέ περισσότερα Φωτογραφίες: NAARO/ Πηγή: dezeen.com

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight