Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Πανό στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης έβαλε ο Δήμος για την απεργία της Τετάρτης-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πανό  στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης...

"Φτάνει πια. Ξεσηκωθείτε" το μήνυμά του

Ένα μεγάλο πανό στην πρόσοψη του Μεγάρου Λόγου και τέχνης στην Πάτρα, ανήρτησε η Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης της 17ης Μαΐου. Το πανό αναφέρει χαρακτηριστικά: «Φτάνει πια. Ξεσηκωθείτε. Ενάντια στο Μνημόνιο κυβέρνησης – Ε.Ε. – ΔΝΤ. Λαϊκό μπλόκο, στη νέα λεηλασία και τα «αντίμετρα» εξαθλίωσης του λαού».

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Με ένα μεγάλο πανό που αναρτήθηκε στην πρόσοψη του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης, η Δημοτική Αρχή καλεί το λαό της Πάτρας, σε αγωνιστικό ξεσηκωμό.

«Φτάνει πια. Ξεσηκωθείτε. Ενάντια στο Μνημόνιο κυβέρνησης – Ε.Ε. – ΔΝΤ. Λαϊκό μπλόκο, στη νέα λεηλασία και τα «αντίμετρα» εξαθλίωσης του λαού» είναι το σύνθημα του πανό, που κρέμασαν σήμερα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος και δημοτικοί σύμβουλοι.

Σε δήλωσή της στα μέσα ενημέρωσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, τόνισε:

«Αυτό που γίνεται σήμερα, είναι μια συμβολική και ουσιαστική ενέργεια από μεριάς της Δημοτικής Αρχής. Αυτό που λέμε είναι το αυτονόητο. Λαϊκός ξεσηκωμός, για να μην περάσει το νέο μνημόνιο και τα αντίμετρά του, που ισοπεδώνουν την λαϊκή τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Με τη νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 17 του μήνα και τις πολύπλευρες αγωνιστικές κινητοποιήσεις στις 18, ο λαός μας πρέπει να βρεθεί στο προσκήνιο, στην πρώτη γραμμή και να διεκδικήσει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις