Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Θα μας κλείσουν όλους", φωνάζουν οι επιχειρηματίες στον κόμβο Κουρτέση - Ζητούν θέσεις στάσης, στάθμευσης

Πάτρα: "Θα μας κλείσουν όλους"...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Καταγγέλουν πως δεν έχουν προβλεφθεί στον σχεδιασμό του κόμβου

"Οργασμός" εργασιών στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και σε συνέχεια των έργων που έχουν καταργήσει τον κόμβο Κουρτέση. Κάτοικοι και καταστηματάρχες στον κεντρικό κόμβο της Πάτρας διαμαρτύρονται για προβλέψεις που δεν έχουν γίνει και σύμφωνα με τους ίδιους θα σημάνουν το λουκέτο σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Εργα σκόνη και ταλαιπωρία στον Κόμβο Κουρτέση, όπου τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει εκτροπή των οχημάτων λόγω πλήρης ανακατασκευής του δρόμου. Κάτοικοι περπατούν πάνω στα μπάζα στα οποία έχει μετατραπεί η κεντρική οδική αρτηρία που οδηγεί στο κέντρο μέσω της Αγ. Σοφίας.

Οι καταστηματάρχες βλέπουν τα έργα στην περιοχή να βάζουν λουκέτο σε πολλές επιχειρήσεις. Οπου πλέον δεν θα μπορεί να σταματήσει ένα όχημα. Διαμαρτύρονται πως δεν υπάρχει πρόβλεψη για στάση οχημάτων και ακόμη περισσότερο για στάθμευση στους γύρω χώρους.

Στο μεταξύ οι εργασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και στην Κωνσταντινουπόλεως, η οποία οδηγεί στο κέντρο μετά την Αγ. Σοφίας.

Τα συνεργεία του εργολάβου την Τρίτη και μέσα σε λίγες ώρες έκαναν απόξυση του παλαιού ασφαλτοτάπητα σε ένα μεγάλο τμήμα της οδού για να τον αντικαταστήσουν άμεσα με νέο.

Οι εργασίες γίνονται ταυτόχρονα με την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί των οποίων την Τρίτη είχαν στη διάθεσή τους μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας. Κάτι που προκάλεσε μποτιλιάρισμα, ειδικά τις ώρες αιχμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Έχετε ξαναδεί μπαλκόνι να... "καταλήγει" πάνω σε πεζοδρόμιο - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Διαμαρτυρία κατοίκων για τον κόμβο Κουρτέση - "Δεν έχουν προβλεφθεί θέσεις στάθμευσης

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις