Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έχετε ξαναδεί μπαλκόνι να... "καταλήγει" πάνω σε πεζοδρόμιο; Κι όμως συμβαίνει, στον Κόμβο Κουρτέση - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έχετε ξαναδεί μπαλκόνι να... &quo...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εκατοντάδες μαθητές κινούνται με δυσκολία στο πεζοδρόμιο

Μετα βίας χωρά να κινηθεί ένα άτομο στο, κατα τα άλλα καινούριο πεζοδρόμιο του κόμβου Κουρτέση. Μπαλκόνια και σκαλοπάτια κατοικιών καταλήγουν πάνω στον χώρο που προβλέπεται για την κίνηση των πεζών, στον υπο κατασκευή κόμβο που υποτίθεται οτι κατασκευάζεται λαμβάνοντας υπ όψη όλες τις σύγχρονες ανάγκες κίνησης οδηγών και πεζών.

Ενα άνοιγμα 40 το πολύ 50 εκατοστά μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διέλευσή τους οι πεζοί που κινούνται κατα μήκος της οδού Αγ. Σοφίας και στο τμήμα του πάνω από την Κορίνθου.

Ο κατά τα άλλα ολοκαίνουριος κόμβος Κουρτέση έτσι όπως διαμορφώνεται για τις ανάγκες της μίνι περιμετρικής και της διανοιγμένης Κανακάρη, δεν έχει προβλέψει ικανές διαστάσεις για τα πεζοδρόμια περιμετρικά του. Τουλάχιστον όχι για αυτά που βρίσκονται στο δεξί πεζοδρόμιο όπως πλέον τα οχήματα θα ανηφορίζουν την Αγ. Σοφίας.

Στο εν λόγω πεζοδρόμιο με δυσκολία μπορούν να κινηθούν γονείς με καροτσάκια, ΑμεΑ, αλλά ακόμη και μαθητές που πηγαινουν στα σχολεία της περιοχής.

Προς το παρόν στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο παραμένουν μπαλκόνια και σκαλοπάτια των οποίων η υψομετρική διαφορά τα καθιστά αναγκαία για τις εισόδους στις κατοικίες ωστόσο προκαλείται έμφραγμα για όλους τους άλλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις