Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από την Ηλεία η 22χρονη που βίαζε ο 52χρονος στη Δάφνη - Η κοπέλα φιλούσε τα χέρια των αστυνομικών! Το προφίλ του βιαστή - ΦΩΤΟ

Από την Ηλεία η 22χρονη που βίαζε ο 52χρ...

Οι γονείς της αναχώρησαν για Αθήνα

Πανελλήνιο αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού της 22χρονης από 52χρονο, στη Δάφνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr. η κοπέλα κατάγεται από την Ηλεία.Η κοπέλα βρέθηκε δεμένη σε δωμάτιο, κατά τρόπο που παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία τρόμου και διαστροφής, όπου κρατείτο από τον δράστη τουλάχιστον για ένα 24ωρο.

Η 22χρονη πήγε στο σπίτι του άνδρα το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν. Οι δικοί της άνθρωποι άρχισαν να την αναζητούν και δήλωσαν εξαφάνιση στην αστυνομία. Ευτυχώς είπαν πως ήταν στο πρόγραμμα του δήμου και έτσι οι αστυνομικοί βρήκαν την άκρη του νήματος..

Αυτό που έχει συγκλονίσει τους αστυνομικούς είναι πως όταν η κοπέλα ένιωσε πως είναι ασφαλής, όταν κατάλαβε πως οι αστυνομικοί έβαλαν τέλος στο 24ωρο μαρτύριό της είναι πως τους αγκάλιασε και άρχισε να τους φιλάει τα χέρια από ευγνωμοσύνη...

Οι γονείς της κοπέλας οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν την εύρισκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση.

Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.

Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές αγωνίας, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους τους έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα στην καρέκλα,

Στο δωμάτιο ήταν τοποθετημένες και κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τα μαρτύρια της φοιτήτριας.

Ο 52χρονος βάσει πορίσματος ειδικής επιτροπής είναι κατά 90% ως 95% τυφλός. Είναι επίσης υπέρβαρος. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι είναι ικανός για ένα τέτοιο έγκλημα. Φαίνοταν άτομο που έχει ανάγκη βοήθειας, είχε μάλιστα καταφέρει να ενταχθεί στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι του δήμου Δάφνης. Αυτός ήταν και ο λόγος που η 22χρονη βρέθηκε στο0 σπίτι του. Η κοπέλα είναι φοιτήτρια και έκανε την πρακτική της στο πρόγραμμα του δήμου.

Τι λέει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού για τον 52xrono

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της ιδιοκτήτριας του υπογείου της φρίκης, Κυριακής Καρμέτη, στο οποίο συνελήφθη έπειτα από έφοδο της ΕΛΑΣ ο 53χρονος τυφλός, ο οποίος κατηγορείται ότι επί 24 ώρες βίαζε μία 22χρονη κοπέλα, αφού πρώτα τη νάρκωσε.

Όπως είπε είδε τη νεαρή κοπέλα να βγαίνει από το υπόγειο τυλιγμένη σε σεντόνι ενώ φώναζε πως πονάνε τα πόδια της. Αναφορικά με τον δράστη τον οποίο χαρακτηρίζει "δύστροπο και δύσκολο άνθρωπο", βγήκε από το σπίτι συνοδευόμενος από τους έμπειρους αστυνομικούς με σκυμμένο το κεφάλι.

Πηγές: amna.gr newsit ilialive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για το βιασμό της 22χρονης - Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα κολαστήριο


Στον ανακριτή ο γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης μέσα στο νοσοκομείο!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις