Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Ξεκινά δυναμικά η τουριστική κίνηση - Περιμένουμε 26.000 Ρώσους και 35.000 Ευρωπαίους μέσω Αράξου - ΒΙΝΤΕΟ

Δυτ. Ελλάδα: Ξεκινά δυναμικά η τουριστικ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι λέμε στο στο thebest.gr Θανάσης Κούστας και Νίκος Παπαλέξης

Ξεκινά σταδιακά τις προσεχείς ημέρες η τουριστική κίνηση στην  Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα. Η πρώτη πτήση τσάρτερ αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο στον Άραξο.Οι πρώτοι τουρίστες θα είναι Γάλλοι και θα ξεκουραστούν στην Ερατεινή Φωκίδας επισημαίνει στο thebest.gr o Επιμελητηριακός Σύμβουλος Αχαΐας, υπεύθυνος για θέματα τουρισμού Νίκος Παπαλέξης.

Επιπλέον φέτος αναμένονται περισσότερες αφίξεις τουριστών μέσω Αράξου. Ο Ειδικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Θανάσης Κούστας δηλώνει στο thebest.gr ότι τη φετινή τουριστική περίοδο και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία αναμένεται σημαντική αύξηση των τουριστών, που θα φτάσουν στην περιοχή μέσω Αράξου . Συγκεκριμένα αναμένονται 26.000 Ρώσοι και 35.000 Ευρωπαίοι και ήδη έχουν προγραμματιστεί 240 εκδρομές στην Πάτρα.

Τόσο οι πτήσεις charter όσο και τα αναμενόμενα κρουαζιερόπλοια θα φέρουν φέτος περισσότερους τουρίστες από κάθε άλλη χρονιά στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, την Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου.Το Επιμελητήριο Αχαΐας θα τρέξει και φέτος το ειδικό τουριστικό πρόγραμμα που αφορά σε δώρα προς τους επισκέπτες που επιλέγουν την αγορά της Πάτρας για να κάνουν τις αγορές τους.

Εξάλλου και τα εμπορικά καταστήματα βλέπουν με πολύ θετικό μάτι τη δράση του Επιμελητηρίου  Αχαΐας για τις ειδικές τιμές, τα δώρα και τις κληρώσεις, ενώ αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός εκείνων που θα ενταχθούν στη συγκεκριμένη τουριστική προωθητική ενέργεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις