Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο:Καταγγελίες εμπόρων για σκηνές ζούγκλας και τρόμου στη λαϊκή αγορά- Βγήκαν μαχαίρια, χτύπησαν & έβρισαν ηλικιωμένους

Αίγιο:Καταγγελίες εμπόρων για σκηνές ζού...

Η ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου Αιγιάλειας

Συνεχίζονται οι καταγγελίες του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας για την λειτουργία της λαϊκής αγοράς του Αιγίου. Ο Σύλλογος κάνει λόγο για σκηνές ζούγκλας και τρόμου που συνέβησαν το Μ. Σάββατο (βγήκαν μαχαίρια, χτυπήσαν και έβρισαν χυδαία ηλικιωμένους αναφέρει χαρακτηριστικά), ενώ παράλληλα στρέφει για μια ακόμη φορά τα «βέλη» του στον Δήμο και στην Αστυνομία τονίζοντας ότι οι έλεγχοι είναι ανύπαρκτοι και την αναγκαιότητα να υπάρχει μόνιμο κλιμάκιο καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της λαϊκής όλο τον χρόνο.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:

«Ζήσαμε για άλλη μια φορά τριτοκοσμικές σκηνές στη λαϊκή αγορά του Αιγίου το Μ. Σάββατο. Πάλι καταγγελίες για παραεμπόριο-παραοικονομία-παρανομία-κυκλοφοριακό. Βγήκαν μαχαίρια, χτυπήσανε & έβρισαν χυδαία κάποιοι ρoμά ηλικιωμένους, διώχνουν πελάτες από τα μαγαζιά μας. Το στεγασμένο εμπόριο δέχεται πόλεμο & τρομοκρατία & το ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΗΜΙΩΝΕΤΕ & ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ. Ανυπαρξία μόνιμου κλιμακίου ελέγχου του Δήμου & της Αστυνομίας (παρόλο που έχουμε καταθέσει γραπτά υπομνήματα & έχουμε λάβει προφορικές δεσμεύσεις & υποσχέσεις).

Η Αστυνομία μετά από καταγγελία του Προέδρου (& μεγάλης πίεσης που ασκήθηκε) εμφανίστηκε από τις 11πμ-12.15μμ. Κάποια μαγαζιά δεν έκαναν ούτε σεφτέ μέσα στην κυκλοφοριακή συμφόρηση & στις σκηνές ζούγκλας & τρόμου που εκτυλίχθηκαν.

ΚΥΡΙΟΙ δεν συναντηθήκαμε & δεν καταθέσαμε τόσα υπομνήματα μόνο & μόνο για την φωτογραφία. ΚΥΡΙΟΙ το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου αποφάσισε εκτάκτως να δημοσιοποιήσει & να καταγγείλει σε όλα τα ΜΜΕ (έντυπου-ηλεκτρονικού τύπου-ραδιόφωνο) την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΔΗΜΟΥ & ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ του ΑΙΓΙΟΥ.

ΚΥΡΙΟΙ όλος ο εμπορικός κόσμος της Αιγιάλειας σας καλεί: να ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, να υπάρχει ΜΟΝΙΜΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΔΗΜΟΥ & ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της λαϊκής όλο τον χρόνο, να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ τον σκληρά δοκιμαζόμενο φορολογούμενο στεγασμένο Έμπορο καθώς & τον καταναλωτή & τον απλό πολίτη. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ & ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ότι δια της παραλείψεως των οφειλομένων νομίμων ενεργειών σας, κατά παράβαση των αρχών της χρηστής διοίκησης συμβάλλετε & εξωθείτε:

1) Στο κλείσιμο & τον αφανισμό των ΜμΕ εξυπηρετώντας τα συμφέροντα αφενός του παραεμπορίου & αφετέρου των πολυεθνικών & 2) Υποθάλπετε άλλου τύπου «παράνομες συναλλαγές».

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ έστω & την ύστατη στιγμή να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, προτού όλος ο εμπορικός κόσμος βρεθεί απέναντί σας.(ήδη ζητούμε συνάντηση με ανώτερα κλιμάκια πολιτικής-πολιτειακής & αστυνομικής ηγεσίας για να εκφράσουμε την μεγάλη δυσαρέσκεια & δυσφορία μας για την ανεξήγητη αδράνειά σας)».

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις