Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Νόρα Δράκου είναι στην Στοκχόλμη και μας μεταφέρει το κλίμα-Αστραπιαίες οι αντιδράσεις, όλα κλειστά, ακόμη δεν έχουν καταφέρει ούτε να φάνε οι αθλητές

Η Νόρα Δράκου είναι στην Στοκχόλμη και μ...

Περνούσε λίγα λεπτά μετά την επίθεση από το εμπορικό κέντρο

Στην Στοκχόλμη με αποστολή της εθνικής μας ομάδας είναι η Πατρινή πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου. Λίγα μόλις λεπτά μετά την τρομοκρατική επίθεση βρέθηκαν συμπτωματικά πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο, όταν άκουσαν τις σειρήνες και είδαν τα περιπολικά της αστυνομίας και τα ασθενοφόρα.

Όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου θεωρούσαν πώς είχε συμβεί κάποιο δυστύχημα.

Αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν η ταχύτητα με την οποία γέμισε αστυνομικές δυνάμεις η πόλη καθώς και τα καταστήματα τα οποία έκλεισαν αμέσως. Σκεφτείτε ότι ακόμη και τώρα η  ελληνική αποστολή παραμένει νηστική... Προσπάθησαν να γευματίσουν σε καταστημα ταχυφαγίας, αλλά η αστυνομία έκανε έλεγχο και βγήκαν όλοι έξω... το ξενοδοχείο τους είναι στο κέντρο της Στοκχόλμης και τώρα περιμένουν να ανοίξει η κουζίνα του ξενοδοχείου.

"Είναι όλοι παγωμένοι και παρακολουθούν με απόλυτο ενδιαφέρον τα νεα από την τηλεόραση…είναι πρωτόγνωρη εμπειρία λενε και ξαναλένε".

Εκτός από την Πατρινή Πρωταθλήτρια τρεις ακόμη Έλληνες κολυμβητές, θα μετάσχουν στο διεθνές μίτινγκ της Στοκχόλμης, το οποίο θα διεξαχθεί από το Σάββατο 8 έως τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου.

Ο Δημήτρης Δημητρίου (200μ., 400μ., 800μ. ελεύθερο), η Νόρα Δράκου (50μ., 100μ. ελεύθερο, 50μ., 100μ. ύπτιο), ο Απόστολος Χρήστου (50μ., 100μ., 200μ. ύπτιο) και η Άννα Ντουντουνάκη.

Η αποστολή έφτασε στην Στοκχόλμη το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο πριν την βομβιστική επίθεση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στοκχόλμη: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της επίθεσης με φορτηγό

Κολύμβηση: Η Νόρα Δράκου και τρεις ακόμα Έλληνες στην Στοκχόλμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις