Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα-Ακράτα τρεις ώρες & Πλατάνι - Νοσοκομείο 22 λεπτά-Ρεκόρ υπομονής στην Πατρών-Αθηνών

Πάτρα-Ακράτα τρεις ώρες & Πλατάνι - ...

Γολγοθάς οι διαδρομές λόγω των κατολισθήσεων και των αγροτικών κινητοποιήσεων

Γολγοθάς η διαδρομή στην Εθνική Πατρών Αθηνών με τους οδηγούς που χρησιμοποιούν το δρόμο ακόμη και για κοντινές αποστάσεις να προετοιμάζονται κάθε μέρα λες και θα πάνε... εκδρομή.

Χαρακτηριστική περίπτωση αυτή συμπολίτη που από το Πλατάνι Ρίου μέχρι το πανεπιστημιακό νοσοκομείο χρειάστηκε... 22 (!!!)λεπτά, ενώ οι μαρτυρίες των οδηγών για  το χρόνο που χρειάζονται τις τελυεταίες ημέρες για να διανύσουν την απόσταση Πάτρα - Ακράτα εντυπωσιάζουν. Απαιτούνται το λιγότερο... τρεις ώρες (!) για να φθάσουν από την Αχαϊκή Πρωτεύουσα μέχρι την Ακράτα στην ουρά μαζί με πολλές νταλίκες και βαριά οχήματα.

Μεγάλος συνωστισμός οχημάτων στο τμήμα του δρόμου από Άγιο Βασίλειο μέχρι και το Ακταίο.

Λόγω της κλειστής Νέας Εθνικής Οδού στη Ροδινή, στο τμήμα της Παναγοπούλας, όπως προέκυψε μετά την κατολίσθηση στο σημείο και το επιβεβλημένο κλείσιμο του δρόμου για εργασίες από την Ολυμπία Οδό, όλα τα οχήματα που πάνε προς Αίγιο αλλά και έρχονται προς Πάτρα, διοχετεύονται με τη βοήθεια της Αστυνομίας στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Αν προστεθεί σε αυτά το καθημερινό τρίωρο μπλόκο των αγροτών στο Αίγιο γίνεται εύκολα αντιληπτός ο Γολγοθάς των ταξιδιωτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις