Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα:Πορεία νεαρών το πρωί στο κέντρο-ακολουθούν άλλες δύο το απόγευμα -Ένταση στο Παράρτημα, σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα:Πορεία νεαρών το πρωί στο κέντρο-α...

Από το παράρτημα και την πλατεία Γεωργίου η εκκίνηση των δυο διαδηλώσεων

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί και στην Πάτρα οι εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου. Στις 10 το πρωί έγινε κατάθεση στεφάνων στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, στην οδό Κορίνθου, όπου βρίσκονται εκπρόσωποι φοιτητικών συλλόγων.

Ωστόσο προέκυψε ένταση όταν εμποδίστηκαν μέλη της ΡΑΠ και η δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μπίρμπα απώθήθηκε.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην παλιά Ασφάλεια, στην οδό Κανακάρη.

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε μικρή πορεία νεαρών αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Πάτρας, η οποία ξεκίνησε και κατέληξε στο πρώην παράρτημα. Η κυκλοφορία αυτή την ώρα ομαλοποιείται ενώ στον δρόμο αστυνομική παρουσία. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν δύο πορείες.Η μία του ΠΑΜΕ έχει αφετηρία την πλατεία Γεωργίου και ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.

Στις 6.30 δίνεται το ραντεβού από φοιτητικούς συλλόγους της Πάτρας έξω από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου, στην Κορίνθου.

Η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή .Δυνάμεις της ΟΚΠΕ, ΔΙΑΣ, Διμοιρίες των ΜΑΤ θα είναι έτοιμες να επέμβουν άμεσα αν χρειαστεί και προκληθούν επεισόδια, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας θα προχωρήσουν σε προσαγωγές ώστε να μην γενικευτεί η ένταση σε περίπτωση που αυτή προκύψει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις