Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πότε θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο και ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα- Η φετινή ιδιαιτερότητα με την τελευταία Κυριακή του χρόνου

Πάτρα: Πότε θα ξεκινήσει το εορταστικό ω...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Σε διαβούλευση του ζήτημα

Στα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, στην αγορά της Πάτρας, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν η έναρξη θα ισχύει από τη Δευτέρα 12 ή από την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. Όπως λέει στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών Γιώργος Ρώρος βρίσκεται σε εξέλιξη σχετική διαβούλευση μεταξύ των συναδέλφων -μελών.

Την ίδια ώρα εξετάζεται σε αυτό το πλαίσιο και το ζήτημα των Κυριακών κατά τις οποίες την εορταστική περίοδο θα λειτουργήσουν τα καταστήματα.

Η πρόταση είναι η αγορά να είναι ανοιχτή στις 11 και στις 18 Δεκεμβρίου δεδομένου ότι φέτος υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Η τελευταία Κυριακή του χρόνου κατά; την οποία παραδοσιακά είναι ανοιχτά τα μαγαζιά, είναι ανήμερα τα Χριστούγεννα και επί της ουσίας για τους εμπόρους χάνεται.

Επιπλέον ο κ. Ρώρος επισημαίνει ότι ο Σύλλογος βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεννόησης με τον Δήμο , για το κομμάτι της τόνωσης του εορταστικού κλίματος στην αγορά, που περνά δύσκολη περίοδο. Όπως υποστηρίζει με απλές κινήσεις και με χαμηλό κόστος μπορεί να διαμορφωθεί ένα πιο εορταστικό κλίμα, ούτως ώστε όπως αναφέρει να μην επαναληφθούν περσινές αστοχίες, ως προς την επιλογή της μουσικής που έ4παιζαν τα ηχεία ή την εγκατάσταση του παγοδρομίου που έφερε ο Εμπορικός Σύλλογος, στην πλατεία Όλγας, εγχείρημα το οποίο δεν πέτυχε.

Αν είναι να τοποθετηθεί πάλι "στην απανεμιά" δεν έχει νόημα να το φέρουμε, τονίζει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις