Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ετοιμάζεται η νέα παράσταση του Ρεφενέ «Χωρίς Παπούτσια» - Στις 16 Νοεμβρίου 2016 η πρεμιέρα

Πάτρα: Ετοιμάζεται η νέα παράσταση του Ρ...

Στις "Γραμμές Τέχνης"

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι πρόβες της νέας θεατρικής παραγωγής του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας «Ρεφενέ» που αναμένεται να ξεκινήσει στις 16 Νοεμβρίου 2016 στο θέατρο – πολυχώρο Γραμμές Τέχνης στην οδό Μαιζώνος 271 μετά την Παπαφλέσσα.

“Την ξύπνησαν οι φωνές απ' την παιδική χαρά της γειτονιάς. Σηκώθηκε απότομα και στάθηκε στο παράθυρο. Κοίταξε έξω τα παιδιά που έπαιζαν αμέριμνα. Όλα ήταν κορίτσια! «Σύμπτωση», σκέφτηκε. Όλα της έμοιαζαν τόσο! Μα, για στάσου, όλα εκείνα τα κορίτσια ήταν η ίδια! Έπαιζε στις κούνιες, έκανε τραμπάλα, μονόζυγο.

Λίγο πιο πέρα ο ενήλικος εαυτός της ήταν καθισμένος στο παγκάκι. Στα πόδια φορούσε ένα ζευγάρι όμορφα παπούτσια, μα έμοιαζαν να την ενοχλούν τόσο, που της χαλούσαν κάθε διάθεση για παιχνίδι.

Αναστέναξε. Γύρισε τα μάτια στο δωμάτιο και το βλέμμα σκόνταψε στις γόβες της. Της θύμισαν βίαια την άχρωμη καθημερινότητά της. Πλησίασε, τις κράτησε για λίγο στα χέρια της κι ύστερα τις άφησε να πέσουν κάτω, κάνοντας θρύψαλα τη βιτρίνα της ζωής της.”

Η νέα θεατρική παραγωγή του Ε.Σ.Π. Ρεφενέ ζωντανεύει ένα πρωτότυπο κείμενο της Μαρίζας Γεωργαλά, επιχειρώντας να βγάλει τα παπούτσια από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. Θα τα καταφέρουν;  Θ’ αλλάξουν τη ζωή τους; Τι θα γίνει με το Μάριο, τον Ανδρέα, τη Τζίνα, την Ισμήνη, τη Χαρά...  θα το μάθουμε μέσα Νοεμβρίου στη σκηνή του θεάτρου « Γραμμές Τέχνης».

Σας περιμένουμε, «Χωρίς παπούτσια» φυσικά!

Διαβάστε ακόμα:

«Χωρίς Παπούτσια», η νέα παράσταση της παρέας του "Ρεφενέ" -ΔΕΙΤΕ τις πρώτες δύο ΦΩΤΟ από τις πρόβες

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture