Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

O Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος εξηγεί στο thebest.gr τι σημαίνει για κυβέρνηση και κανάλια η απόφαση του ΣτΕ και σχολιάζει την Γεροβασίλη - ΗΧΗΤΙΚΟ

O Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Αλέξης...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

"Απόλυτος εμπαιγμός του λαού μας οι επιπτώσεις που παρουσίασε η Γεροβασίλη"

Αναμενόμενη ήταν για τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Αλέξη Μητρόπουλο η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ο εργατολόγος - συνταγματολόγος που έλκει την καταγωγή του από τον Πύργο Ηλείας, κάνει λογο για "Απόλυτο εμπαιγμό του λαού μας" αναφερόμενος στην κυβερνητική εκπρόσωπο και τις επιπτώσεις που παρουσίασε η Ολγα Γεροβασίλη από την επιστροφή των εκατομμυρίων ευρώ που εισπράχθηκαν τμηματικά, μετά τον διαγωνισμό Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου δήλωσε στο thebest.gr πως όλα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με το σύνταγμα του κράτους και την εκ του συντάγματος αρμόδια αρχή για τις τηλεοπτικές άδειες. Δηλαδή το ΕΣΡ.

Σε ότι αφορά την κυβερνητική εκπρόσωπο, δήλωσε την έντονη δυσαρέσκειά του στην πρωτοφανή όπως χαρακτήρισε στα κοινοβουλευτικά ήθη των τελευταίων δεκαετιών, τοποθέτηση απέναντι στη δικαιοσύνη, ενώ είπε πως η κυβέρνηση έχασε την ψυχραιμία της.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις