Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ο φερόμενος δράστης του φονικού με θύμα ιδιοκτήτη γυμναστηρίου- Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ.- ΦΩΤΟ

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ο φερόμενος δ...

Στην οδό Πανόρμου της Αθήνας το περιστατικό

22:22 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 60χρονου συνταξιούχου αστυνομικού που φέρεται να πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα 68χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, πολύ κοντά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνταξιούχος αστυνομικός διαπληκτίστηκε έντονα με το θύμα, έξω από το γυμναστήριο, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός ο λόγος. Σε κάποια στιγμή ο δράστης έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου.

Στη συνέχεια ο 60χρονος τράπηκε σε φυγή και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας.

 

 

20.11: Ο συνταξιούχος αστυνομικός που τραυμάτισε θανάσιμα έναν άντρα πριν από λίγο στην Πανόρμου ήταν υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία, όπως μετέδωσε ο ALPHA.

20.03: Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του φονικού που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στους Αμπελόκηπους με θύμα ιδιοκτήτη γυμναστηρίου. Το τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε από ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι συνταξιούχος αξιωματικός.

19:12 Ένας άνδρας έπεσε νεκρός λίγο πριν από τις 18:00, μετά από πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου. Ο άντρας ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε από ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι συνταξιούχος αξιωματικός .

Πριν από το περιστατικό προηγήθηκε άγριος καυγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

19.03: Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για τον εντοπισμό του δράστη του φονικού, που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου στου Αμπελόκηπους, κοντά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι συνταξιούχος αστυνομικός.

 

18.38:Ένας ένοπλος πυροβόλησε γύρω στις 17.30 το απόγευμα της Παρασκευής -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έναν άνδρα στη συμβολή των οδών Βατοπεδίου και Πανόρμου στους Αμπελοκήπους. O δράστης φέρεται να είναι συνταξιούχος αστυνομικός.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα είναι ένας γυμναστής και δράστης ένας συνταξιούχος αστυνομικός.

Πηγές αναφέρουν ότι έχει γίνει η προσαγωγή ενός υπόπτου για την επίθεση.

Οι έρευνες της αστυνομίας για το περιστατικό βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις