Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εγκαταστάθηκαν σήμερα Σύριοι πρόσφυγες στο ξενοδοχείο Rio Beach - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Εγκαταστάθηκαν σήμερα Σύριοι πρόσ...

Με ευθύνη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

Στο ξενοδοχείο Rio Beach της παραλίας του Ρίου στην Πάτρα εγκαταστάθηκαν από σήμερα 40 πρόσφυγες από συνολικά 200 που αναμένονται εντός των ημερών. Πρόκειται για Σύριους πρόσφυγες που εγκαθίστανται με ευθύνη της Ύπατης Αρμοστίας του ΟΗΕ.

Το ξενοδοχείο λειτουργούσε μέχρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με Σέρβους τουρίστες.

Ήδη πάντως έχουν ξεκινήσει αντιδράσεις από τον σύλλογο καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Kοτοπούλης μιλώντας στο thebest.gr αναφέρει ότι "Ειναι η καλύτερη τουριστική ζώνη του Δήμου Πατρέων με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Η Γέφυρα το κάστρο, το Καζίνο, το Πορτο Ριο, τα κέντρα διασκεδάσης η εστιαση και η αναψυχή αποδεικνύουν αυτό. Δεν υπαρχει αλλη τέτοια περιοχή στο Δήμο μας που να τα εχει όλα αυτα. Βεβαίως οι ανθρωποι αυτοι πρεπει να μείνουν κάπου με αξιοπρέπεια και θελουμε να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν οσο ειναι δυνατόν αυτο το τεράστιο προβλημα που εχουν. Νομίζω όμως οτι αυτή η εγκατάσταση δεν πρεπει να γίνεται σε τέτοιες περιοχές. Δεν εχω κατάστημα Υγειενομικου ενδιαφέροντος στην περιοχή δυσφορία του κλάδου αποτυπώνω".

Μετά την Ειδομένη στην Πάτρα-Αυξήθηκε ο αριθμός των προσφύγων και παράνομων μεταναστών-Τα επιπρόσθετα μέτρα στο λιμάνι-ΦΩΤΟ


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις