Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Και επισήμως παραχωρείται το θαλάσσιο μέτωπο στον Δήμο - Στην Πάτρα ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, το επικύρωσε - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Και επισήμως παραχωρείται το θαλάσσιο μέ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠΑ Νίκος Κοντοές μίλησε για μια ημέρα ορόσημο για το λιμάνι

Με παρόντα τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. του ΟΛΠΑ όπου και επικυρώθηκε η απόφαση για τροποποίηση και επανακαθορισμό των ορίων της χερσαίας λιμενικής ζώνης του λιμανιού της Πάτρας ώστε συγκεκριμένα τμήματα να αποχαρακτηριστούν και να αποδοθούν στον Δήμο. Μετά την συνεδρίαση, παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου, όπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠΑ Νίκος Κοντοές μίλησε για μια ημέρα ορόσημο για το λιμάνι.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Η πόλη και το λιμάνι αφήνουν πίσω τους μια εποχή διαταραγμένων σχέσεων και περνούν πλέον σε μια νέα, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας".

Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιος Πιτσιόρλας ξεκαθάρισε πως η παρουσία του επιβεβαιώνει τη στήριξη του ΤΑΙΠΕΔ, στις αποφάσεις του ΔΣ του ΟΛΠΑ και την βούλησή του να ολοκληρωθεί σύντομα η συμφωνία.

Από την πλευρά του, το ΤΑΙΠΕΔ θα ολοκληρώσει την παραχώρηση στη συνέλευση που θα πραγματοποιήσει στις 24 Οκτωβρίου, ενώ η τελική παραχώρηση αναμένεται στα τέλη του 2016.

Εξάλλου ο κ. Πιτσιόρλας ανακοίνωσε πως το ΤΑΙΠΕΔ έδωσε το πράσινο φως στον ΟΛΠΑ να αναλάβει με δικά του έξοδα τη κατεδάφιση των παλαιών αποθηκών του στο τμήμα μεταξύ των προβλητών Αγίου Νικολάου και Γούναρη.  Ώστε και αυτός ο χώρος να αξιοποιηθεί από το Δήμο Πατρέων.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΙΤΣΙΟΡΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ

ΚΟΜΒΙΚΟ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ο κ. Πιτσιόρλας όμως αναφέρθηκε και στην αδειοδότηση του υδατοδρομίου Πάτρας το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά θα αποτελέσει κόμβο για τα υδατοδρόμια των γύρω περιοχών και του Ιονίου. Δήλωσε πως αυτό θα έλθει να δώσει ακίμη μεγαλύτερη ώθηση στην Πάτρα, και πως θα πρέπει να το αγκαλιάσουν όλοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις