Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κατευθείαν στην καρδιά - Συναυλία με την Ηρώ και το "Ευήκοον Μέλος", το Σάββατο στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Κατευθείαν στην καρδιά - Συναυλία με την...

Στις 22.00 στην πάροδο Αριστοτέλους 18, στην Περιβόλα

Με τίτλο «Κατευθείαν Καρδιά», θα δώσει μία συναυλία αυτό το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, στις 22.00, στο πλαίσιο των τριήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου –ΕΑΠ, στην πάροδο Αριστοτέλους 18 στην Περιβόλα, η γνωστή Πατρινή ερμηνεύτρια Ηρώ Λεχουρίτη μαζί με το Πατρινό μουσικό σχήμα «Ευήκοον Μέλος», με το οποίο και έχει ξανασυνεργαστεί σε σειρά συναυλιών στην Πάτρα αλλά ακόμη και στο εξωτερικό όπως στ Μάλμε και στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Ο τίτλος της συναυλίας «Κατευθείαν Καρδιά» είναι παρμένος από τον πιο πρόσφατο δίσκο που έβγαλε η Ηρώ πέρυσι και περιλαμβάνει 10 τραγούδια ενώ χαρακτηρίζεται από τη μίξη δυτικών ποπ ακουσμάτων μαζί με καθαρούς ήχους κλασσικών οργάνων.

Η Ηρώ έχει επιμεληθεί τις συνθέσεις των περισσότερων τραγουδιών σε συνεργασία με το Δημήτρη Τσούκα και το Γιώργο Τζαβάρα ενώ όλοι οι στίχοι ανήκουν στην Ελεάνα Βραχάλη.

Η αγαπητή Πατρινής καταγωγής ερμηνεύτρια Ηρώ και το Πατρινό σχήμα Ευήκοον Μέλος συμπράττουν λοιπόν ξανά και για μια ακόμα φορά και θα εμφανιστούν live το Σάββατο στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Το ΕΑΠ ανοίγει τις θύρες του στην πόλη, εγκαινιάζει µια νέα εποχή σύνδεσης με τους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού και ανακτά τον ρόλο του ως ένα πολύ μεγάλο πανεπιστήμιο, που ανήκει στην Πάτρα, όπως μεταξύ άλλων, ανέφερε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Ανοικτού Πανεπιστημίου, καθηγητής Βασίλης Καρδάσης. Το τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων ξεκινά την Παρασκευή 23 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, με τις περισσότερες από τις εκδηλώσεις να φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, στην περιοχή Περιβόλα της Πάτρας ενώ θα υπάρχουν και κάποιες ακόμα στο χώρο της Βιβλιοθήκης του ΕΑΠ στην Πατρών Κλάους 183 όπως η προβολή της βραβευμένης ταινίας «Η Γιορτή της Μπαμπέτ» του Γκάμπριελ Άξελ, την Παρασκευή 23/9/2016 στις 20.00 και στις 22.00.

Ευήκοον Μέλος:

Μαντολίνο Α Γιώργος Γεωργιάδης

Μαντολίνο Β Σάννυ Πέττα

Κιθάρα Βασίλης Παντελής

Κοντραμπάσο Βιλέν Καραπετιάν

Μπουζούκι Γιάννης Ματσούκας.

Να θυμίσουμε πως η Ηρώ που είναι και εξαιρετική πιανίστα, βρίσκεται στον μουσικό, καλλιτεχνικό χώρο από το 1992. Το 1995 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος με 12 κομμάτια και τίτλο «Άτιμα Τα Πράγματα» ενώ ευρέως γνωστή έγινε το 1998 με το τραγούδι «Τίποτα», με το οποίο πήρε μέρος στον εθνικό τελικό επιλογής για τον Διαγωνισμό της Eurovision. Το κομμάτι μπορεί τελικά να μην μας εκπροσώπησε, ωστόσο κατόπιν διασκευάστηκε από την ίδια την Ηρώ, έγινε επιτυχία για να ακολουθήσει το 1999 το 2ο προσωπικό της άλμπουμ "Έτσι είμαι εγώ" με 11 τραγούδια που κυκλοφόρησε από την εταιρεία Virgin και γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture