Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Γέλια μέχρι δακρύων αλλά και συγκίνηση από "Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς" που προβάλλεται και στην Πάτρα

Γέλια μέχρι δακρύων αλλά και συγκίνηση α...

Απολαυστική και πάλι η Ρενέ Ζελβέγκερ στο ρόλο κι ας έχει σαρανταρίσει

Μπορεί η επιτυχία της συγκεκριμένης ταινίας να δείχνει συγκρατημένη εμπορικά στις ΗΠΑ (οι εισπράξεις τις πρώτες πέντε ημέρες 16-20 Σεπτεμβρίου 2016 κυμαίνονται στα 10,5 εκατομμύρια δολάρια) ωστόσο στον υπόλοιπο κόσμο το φιλμ «Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς - Bridget Jones Baby» με την 47χρονη Ρενέ Ζελβέγκερ δείχνει να τα πηγαίνει καλύτερα και κοντεύει τα 30 εκατομμύρια δολάρια. Ήταν για παράδειγμα στην 1η θέση του box office της Αυστραλίας το περασμένο τριήμερο.

Η χαριτωμένη και αστεία σε πολλά σημεία ταινία που έχει σκηνοθετήσει η 46χρονη Ουαλή σκηνοθέτιδα Sharon Maguire, η οποία είχε υπογράψει και το 1ο φιλμ «Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» το 2001 (μεγάλη επιτυχία με 281 εκατομμύρια διεθνείς εισπράξεις) πλησιάζει σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr και τα 1000 εισιτήρια στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε όπου παίζεται από την περασμένη Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 (σε διανομή της UIP). Στις αίθουσες της Αθήνας, σύμφωνα με στοιχεία από το "Αθηνόραμα", το πρώτο τετραήμερο της η ταινία πλησίασε τα 14.000 εισιτήρια.

H Ρενέ Ζελβέγκερ αν και είναι αλήθεια ότι δείχνει πως έχει μεγαλώσει, εν τούτοις προσδίδει πολύ συναίσθημα στο ρόλο της και συνάμα διατηρεί την αγαθότητα της, την αδεξιότητα της και όλα τα στοιχεία που την έκαναν μία αξιολάτρευτη ηρωίδα.

Πραγματικά στο «Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς» που υποστηρίζεται και από δύο πολύ καλούς και γοητευτικούς συμπρωταγωνιστές, τον Κόλιν Φερθ, ως Μαρκ Ντάρσι, ίσως τον πιο στιλάτο και κομψό Βρετανό ηθοποιό των καιρών μας και τον Αμερικανό σταρ του «Grey’s Anatomy» Πάτρικ Ντέμπσει καθώς και την πάντα σπουδαία Έμμα Τόμσον – απολαυστική στο ρόλο της γυναικολόγου, ο θεατής περνάει υπέροχα, η ταινία πετυχαίνει τον στόχο της, είναι σχεδόν ισάξια με την πρώτη ταινία ενώ αυτό που μας εξέπληξε ήταν πως όχι μόνο μας έκανε να γελάσουμε, σχεδόν να «ξελιγωθούμε» σε δύο σκηνές αλλά και να συγκινηθούμε μέχρι δακρύων, χωρίς υπερβολή.

Μας άρεσε επίσης και η σπόντα της ταινίας για την υπερχρήση της τεχνολογίας ιδιαίτερα από την πιο νέα γενιά.

Στο απολαυστικό φιλμ  παίζουν και οι Τζιμ Μπρόουντμπεντ και Τζέμα Τζόουνς στους ρόλους των γονέων της Μπρίτζετ ενώ θαυμάσια δουλειά έχει γίνει και στα τραγούδια που πλαισιώνουν πολλές από τις σκηνές.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture