Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Με το "Sully" με τον Τομ Χανκς πέφτει η αυλαία αυτή την Κυραική στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο

Με το "Sully" με τον Τομ Χανκς...

Ικανοποιημένος ο αιθουσάρχης καθώς η κίνηση των εισιτηρίων αυξήθηκε κατά 20% σε σχέση με πέρυσι

Η τελευταία εβδομάδα προβολών για το φετινό καλοκαίρι, είναι η τρέχουσα στο θερινό σινεμά Σινέ – Κάστρο στο Ρίο μιας και ο καιρός δεν δείχνει να πολυκρατάει μετά και την έντονη κακοκαιρία που επικράτησε τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου. Πάντως οι προβολές σύμφωνα με το πρόγραμμα θα συνεχιστούν έως και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 με τελευταία ταινία το «Sully» του Κλιντ Ίστγουντ με τον Τομ Χανκς και τον Άραον Έκχαρτ που προβάλλεται στις 20.30 και στις 22.15 η βραδινή, καιρού πάντα επιτρέποντος.

Το τηλ. του σινεμά για να τσεκάρετε την προβολή, είναι το 2610 994765, οπότε φορώντας μία ζακέτα ή ελαφρύ μπουφάν μπορείτε άνετα να χαρείτε τον πιο τελευταίο ρόλο του 60χρονου Τομ Χανκς που ενσαρκώνει έναν έμπειρο πιλότο που κατάφερε τον Γενάρη του 2009 να προσυδατώσει το αεροσκάφος με 155 επιβάτες των Αμερικανικών αερογραμμών στον παγωμένο ποταμό Χάντσον της Ν. Υόρκης.

Το «Sully» που περιγράφει μία πραγματική ιστορία, τα έχει πάει πολύ καλά στις ΗΠΑ με τις εισπράξεις σε 2 εβδομάδες να έχουν φτάσει τα 70 εκατομμύρια δολάρια ενώ και στην Πάτρα την ταινία στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε και στο σινέ Κάστρο, στο Ρίο, την έχουν δει κοντά στους 3.000 θεατές.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr, ο υπεύθυνος του σινέ Κάστρο Παναγιώτης Κοτσαύτης, έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την κίνηση στο μοναδικό πλέον θερινό σινεμά της περιοχής της Πάτρας. Μάλιστα καταγράφηκε και αύξηση περίπου 20% στα εισιτήρια που κόπηκαν σε σχέση με πέρυσι. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, κόπηκαν πάνω από 7.000 εισιτήρια το τρίμηνο λειτουργίας του σινέ Κάστρο στο Ρίο το καλοκαίρι του 2016, ενώ παίχθηκαν και πολλές ταινίες σε α’ προβολή όπως η «Florence Foster Jenkins – Φάλτσο σοπράνο» με την Μέριλ Στριπ και τον Χιου Γκραντ, κ.α.

Ο Παναγιώτης Κοτσαύτης που φρόντισε να εξοπλίσει το σινέ Κάστρο στο Ρίο με καινούρια 4K ψηφιακή μηχανή προβολής και ψηφιακού ήχου, θα ανανεώσει το ραντεβού του με το σινεφίλ κοινό της Πάτρας, στην δεύτερη αίθουσα του Πάνθεον στη Γούναρη, η οποία θα ξαναλειτουργήσει τη νέα χειμερινή περίοδο. Ο Π. Κοτσαύτης θα συνεργαστεί με τον ιδιοκτήτη του Πάνθεον Χαράλαμπο Θεοδ. Κρητικό και η έναρξη προβολών στην αίθουσα προγραμματίζεται μάλλον για την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει καινούρια φιλμ τόσο ξένα όσο και ελληνικά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Κοσμοσυρροή στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο - Πάνω από 300 σινεφίλ είδαν την "Αλήθεια" - Δείτε το πρόγραμμα έως τις 17 Αυγούστου

O Τομ Χανκς με τον σκηνοθέτη του "Sully", Κλιντ Ίστγουντ.

O Τομ Χανκς με τον σκηνοθέτη του "S...

O Τομ Χανκς με τον σκηνοθέτη του "Sully", Κλιντ Ίστγουντ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture