Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αχαΐα: Πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι της «Μαρινόπουλος» - Τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει η τροφοδοσία των καταστημάτων

Αχαΐα: Πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι της «Μα...

Τα καταστήματα θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας μέσα στον Οκτώβριο

Το χρώμα του… χρήματος είδαν το απόγευμα της Παρασκευής οι περίπου 10.000 εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου, μεταξύ των οποίων και αυτοί της Πάτρας και της Αχαΐας, καθώς πιστώθηκαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ο μισθός του Αυγούστου και το υπόλοιπο Ιουλίου. Τα χρήματα προέρχονται από τη προχρηματοδότηση ύψους 10 εκ. ευρώ, που έλαβε η εταιρεία, μετά τη συμφωνία διάσωσης από τον Σκλαβενίτη.

Μάλιστα, τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει η τροφοδοσία των καταστημάτων ενώ, αμέσως μετά θα καταβληθούν τα χρωστούμενα ενοίκια στους ιδιοκτήτες των χώρων που στεγάζουν υποκαταστήματα της επιχείρησης.

Το θρίλερ για τη διάσωση της Μαρινόπουλος ΑΕ έλαβε επίσημο τέλος στις 3 Σεπτεμβρίου όταν έπεσαν οι «υπογραφές» μεταξύ της εταιρίας, της Σκλαβενίτης και των Τραπεζών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από το Πάσχα και μετά οι εργαζόμενοι πληρώνονταν με έναντι, κυρίως 5% ή 10% του μηνιαίου μισθού τους δυο φορές κάθε εβδομάδα με αποτέλεσμα να εχουν "μείνει πίσω" πάνω από ενάμιση μήνα.

Οι πληρωμές, έστω και έναντι, είχαν διακοπή μετά από την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας.

Πληρωμές αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και προς τους προμηθευτές και σύντομα εκτιμάται ότι τα καταστήματα της Μαρινόπουλος, θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας μέσα στον Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα:Περιμένουν φως στην άκρη του τούνελ στο Carrefour της Περιβόλας-Κατάστημα "φάντασμα" με άδεια ράφια και...σιωπή-Πότε θα τελειώσει και τυπικά το deal με τον Σκλαβενίτη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά