Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αρέσει πολύ το παιδικό ψηφιακό animation φιλμ "Ψάχνοντας την Ντόρι" - Το είδαν ήδη 4.000 θεατές στην Πάτρα

Αρέσει πολύ το παιδικό ψηφιακό animation...

Στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε και στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο

Με τις διεθνείς της εισπράξεις πλέον να πλησιάζουν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 943 εκατομμύρια δολάρια) η συνέχεια του «Ψάχνοντας τον Νέμο», με τίτλο «Ψάχνοντας την Ντόρι» σε σκηνοθεσία Άντριου Στάντον (διανομή στην Ελλάδα από την εταιρεία Feelgood) φαίνεται πως τράβηξε σαν μαγνήτης μικρούς και μεγάλους και στη χώρα μας, από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016 που έκανε την πρεμιέρα της στις αίθουσες.

Στην Πάτρα στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε επικρατούσε μεγάλη κοσμοσυρροή το περασμένο σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα η ταινία να έρθει άνετα πρώτη σε εισιτήρια. Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μπιτούνης των Στερ της Πάτρας στο thebest.gr, υπολογίζεται πως το πρώτο τετραήμερο, από την Πέμπτη 1/9 έως και την Κυριακή 4/9, είδαν το φιλμ περισσότεροι από 3.500 θεατές και η συνέχεια προβλέπεται το ίδιο εντυπωσιακή. Φυσικά να πούμε πως η ταινία της Ντίνει/Pixar παίζεται και στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, στην προβολή των 20.30 όπου επίσης είναι μεγάλη η προσέλευση.

Η ταινία παίζεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη να δανείζουν τις φωνές τους.

Συνολικά αν προσθέσουμε και τα εισιτήρια του Ρίου, η ταινία "Finding Dory" έχει ήδη ξεπεράσει τα 4.000 εισιτήρια στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture