Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ημερίδα για τη διαχείριση αποβλήτων στο ΕΑΠ

Πάτρα: Ημερίδα για τη διαχείριση αποβλήτων στο ΕΑΠ

Στις 10 Σεπτεμβρίου

Ημερίδα  διοργανώνεται στα πλαίσια της παρουσίασης των διπλωματικών εργασιών στο μεταπτυχιακό ‘Διαχείριση αποβλήτων’  που θα πραγματοποιηθεί στο ΕΑΠ στις  αίθουσες ΠΓ01, Πάροδος Αριστοτέλους 18, στην Περιβόλα, Πάτρα, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 11.00-13.00.

Στην Ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών θεμάτων και Διεθνών Σχέσεων του ΕΑΠ Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  Γεώργιος Ανδρουλάκης και θα γίνει ανάλυση των στόχων του Π.Μ.Σ. '"ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ", από τον Αναπληρωτή  Καθηγητή  Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, Διευθυντή Σπουδών ΔΙΑ /ΕΑΠ.

 

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι  ο  Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, κ. Ιάκωβος Γκανούλης, Ειδικός Γραμματέας Υδάτων, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ), με θέμα "Ολοκληρωμένη διαχείριση των διασυνοριακών Υδατικών Πόρων: από την επίλυση Διακρατικών σχέσεων στη Συνεργασία ".

 

Ο Κοσμήτορας της Σχολής επιστημών υγείας και καθηγητής Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, Ιατρικού Τμήματος, Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Δημήτρης Καρδαμάκης, με θέμα "Ραδιενεργό Νερό: Κίνδυνοι και οφέλη για την Υγεία’’,

 

Ο κ. Μιχάλης Λεοτσινίδης , Καθηγητής, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα "Υγρά απόβλητα και δημόσια υγεία"

 

και ο κ. Γιώργος Τζίνης, από το Ελληνικό κέντρο Ανακύκλωσης, με θέμα ΄΄Διαχείριση και επεξεργασία αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού’

 

Στην συνέχεια οι Ομιλητές θα απαντήσουν σε τυχών ερωτήματα των Φοιτητών και του λοιπού ακροατηρίου  σχετικά με τη διαχείριση αποβλήτων στην Χώρα μας.

 

Πρίν και μετά το πέρας των διαλέξεων των προσκεκλημένων ομιλητών θα ακολουθήσει η παρουσίαση-εξέταση των μεταπτυχιακών διπλωματικών εργασιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις