Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ο Πατρινός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με την παράσταση «Χωρίζουμε λέμε…» την Κυριακή στο Αίγιο

Ο Πατρινός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέση...

Στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς», στις 21.15

Η θεατρική κωμωδία «Χωρίζουμε Λέμε…» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου συνεχίζει την επιτυχή πορεία της και το φετινό καλοκαίρι με ανανεωμένη διανομή στους ρόλους και θα έρθει στο γειτονικό Αίγιο αυτή την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 9.15 μ.μ. στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς».

Έχοντας ολοκληρώσει τις πρώτες 400 παραστάσεις της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας (έχει παιχθεί και στο Πάνθεον της Πάτρας), το έργο συνεχίζει ακάθεκτο το ταξίδι του, για τρίτη σεζόν με απώτερο στόχο όχι το διαζύγιο, αλλά το γέλιο… Το «Χωρίζουμε Λέμε…» είναι μια κωμωδία που με αφορμή ένα διαζύγιο ρίχνει μια διεισδυτική, γεμάτη χιούμορ, ματιά σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας… Εκλογές, κόμματα, οικονομία, ξανά εκλογές, social media, χλιδάτο παρελθόν, άγνωστο μέλλον…

Ένα ζευγάρι – με πολλά μαζεμένα ο ένας για τον άλλον –  απευθύνεται σε έναν δικηγόρο για το διαζύγιο του. Ο δικηγόρος όμως καταλήγει να είναι κάτι παραπάνω από δικηγόρος. Και το ζευγάρι καταλήγει να φεύγει αλλιώς απ’ ότι σχεδίαζε… Πρόκειται για μια παράσταση έκπληξη που «φλερτάρει» με την επιθεώρηση, υπό την έννοια ότι σχολιάζει όλες τις πτυχές της σύγχρονης πραγματικότητας.

Πρωταγωνιστούν η Μπέσυ Μάλφα, ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Πατρινής καταγωγής ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Οι Μάλφα και Σκιαδαρέσης είναι ως γνωστό και στην πραγματικότητα ζευγάρι στη ζωή.

Συμμετέχουν – μέσω video – ως μάρτυρες στην υπογραφή του διαζυγίου με ιδιαίτερο τρόπο και κατ’ αλφαβητική σειρά: Βασιλική Ανδρίτσου, Κώστας Αποστολάκης, Χρυσούλα Διαβάτη, Κώστας Δόξας, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Καστάνη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Νίκος Μουτσινάς, Άννα Παναγιωτοπούλου, Τζέσυ Παπουτσή, Σπύρος Πούλης, Ρένος Χαραλαμπίδης

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας

Σκηνικά: Λία Ασβεστά

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην προπώληση (10 έχουν και τα εισιτήρια των ανέργων, φοιτητών και πολύτεκνων) ενώ η γενική είσοδος είναι 12 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life