Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

H Ευσταθία Γιαννιά για τον ξυλοδαρμό του υποδιοικητή Τροχαίας

H Ευσταθία Γιαννιά για τον ξυλοδαρμό του...

Δείτε την δήλωσή της

Με ανάρτησή της στο facebook υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην υποδιοικήτρια της Ασφαλείας Πατρών, αφενός στέλνει τις ευχές της στον διοικητή της υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών και σχολιάζει την στάση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Η δηλωσή της αναλυτικά:

"O συνήθως λαλίστατος αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο οποίος με κάθε ευκαιρία κατακεραυνώνει την αστυνομία "για αυθαιρεσία", δεν βρήκε μια κουβέντα συμπαθείας να πει για τον άγριο ξυλοδαρμό του διοικητή της υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, Γιώργου Διαμαντόπουλου. Περιορίστηκε μόνο να πει ότι "προφανώς οι ενέργειες αυτές είναι καταδικαστέες και προφανώς θα κάνουμε τα πάντα για να συλληφθούν αυτοί που τις προκάλεσαν".
Τι μπορεί να ελπίζει κανείς από μία κυβέρνηση που πιστή στις ιδεοληψίες της, θεωρεί πως το σύνολο σχεδόν όσων υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας, κυρίως αστυνομικοί και λιμενικοί, χρησιμοποιούν άνευ λόγου και αιτίας την ασύμμετρη βία ως μέτρο καταστολής;
Θεωρεί την αστυνομία σάκο του μποξ για την εκτόνωση της ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας των Εξαρχείων.
Δυστυχώς όμως γι αυτούς, σήμερα που περισσότερο από ποτέ άλλοτε κυρίαρχη κοινωνική απαίτηση είναι το δικαίωμα στην ασφάλεια, η Ελληνική Αστυνομία είναι ταυτισμένη στη συνείδηση των πολιτών με την δίωξη του εγκλήματος και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Η σχέση αστυνομίας κοινωνίας έχει σφυρηλατηθεί και δεν αλλάζει!!!
Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Διοικητή και να επιστρέψει γρήγορα στα καθήκοντά του".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις