Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 28 Ιουλίου στην Ελλάδα η ενήλικη κωμωδία «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή» -ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ

Έρχεται 28 Ιουλίου στην Ελλάδα η ενήλικη...

Αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα

Ταυτόχρονα με την έξοδο της στις Αμερικάνικες αίθουσες, θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες η ταινία «Bad Moms» που χαρακτηρίζεται ως η ενήλικη κωμωδία της χρονιάς αυστηρά για… μαμάδες και όχι μόνο.

Οι «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή» όπως είναι ο ελληνικός τίτλος του φιλμ με πρωταγωνίστρια την Μίλα Κούνις που πρωτογνωρίσαμε μέσα από την ταινία «Ο Μάυρος Κύκνος» με την Νάταλι Πόρτμαν, έρχονται να κατακτήσουν τον κόσμο και, ήδη, πολλοί μιλούν για την πιο ξεκαρδιστική ενήλικη κωμωδία της χρονιάς!

Οι σεναριογράφοι του «The Hangover», Τζον Λούκας και Σκοτ Μουρ, μετά την μεγάλη επιτυχία που αγαπήθηκε από εκατομμύρια θεατών ανά τον κόσμο, αποφασίζουν να ασχοληθούν με τον «παρεξηγημένο» ρόλο της μαμάς, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας Odeon.

Ποιος είπε ότι μια μητέρα δε μπορεί να “παρτάρει” με την ψυχή της; Τρεις -πολύ διαφορετικές μεταξύ τους- γυναίκες, με τα βάρη της μητρότητας να τις εξαντλούν καθημερινά, βλέπουν τους κόπους τους να παραγνωρίζονται από το περιβάλλον τους και εξοργίζονται. Θα αποφασίσουν να αφήσουν οποιαδήποτε υποχρέωση και να αρχίσουν μία ξέφρενη καθημερινότητα, ελεύθερες να απολαύσουν την κάθε τους ημέρα!

Οι δοκιμαστικές προβολές της ταινίας λίγο πριν την έξοδο της στις ΗΠΑ, έδειξαν να ενθουσιάζουν κριτικούς και κοινό, με τα περισσότερα θετικά σχόλια να επικεντρώνονται στη χημεία μεταξύ των τριών πρωταγωνιστριών (Μίλα Κούνις, Κρίστεν Μπελ, Κάθριν Χαν), αλλά και στο ενήλικο χιούμορ που διατρέχει το σενάριο. Ήδη, οι προβλέψεις για την πορεία της στα ταμεία την συγκρίνουν με το «The Hangover», το «The Heat» και πολλές άλλες μεγάλες επιτυχίες του είδους, και μιλούν για την κωμωδία του καλοκαιριού, που επωφελείται όχι μόνο από αναγνωρισμένα ονόματα στη διανομή των ρόλων, αλλά και από την ανάπτυξη της μοντέρνας θεματικής της, μακριά από αναχρονισμούς και γενικεύσεις.

Στην ταινία παίζουν και οι Christina Applegate, Jada Pinkett Smith, Annie Mumolo και η μικρούλα Oona Laurence που θα την δούμε και στην παιδική ταινία «Ο Πητ και ο Δράκος του» της Ντίσνει.

Η ταινία «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή» κυκλοφορεί από την Odeon στις 28 Ιουλίου 2016 και αναμένεται την ίδια μέρα να ξεκινήσει να προβάλλεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture