Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλειστηριασμός σπιτιού οικογένειας με ειδικές ανάγκες στη Θεσσαλονίκη... με ΜΑΤ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πλειστηριασμός σπιτιού οικογένειας με ει...
Νασόπουλος Θάνος
[email protected] , Facebook Page

Τι καταγγέλλει η Λαϊκή Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης όπου ήταν προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί κατοικιών και περιουσιακών στοιχείων μεταξύ των οποίων και ενός σπιτιού 45 τετραγωνικών μέτρων στο οποίο κατοικεί οικογένεια με άτομα με ειδικές ανάγκες.

Πιο συγκεκριμένα στον χώρο όπου διεξάγονται οι πλειστηριασμοί  βρέθηκε η Λαϊκή Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών για να αποτρέψει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ωστόσο όπως καταγγέλλει, η προεδρεύουσα της διαδικασίας κ. Χρουσαλά-Μπιλίτση, η οποία τυγχάνει και πρόεδρος της τοπικού συνδικαλιστικού οργάνου των συμβολαιογράφων, κάλεσε τα ΜΑΤ για να την απομακρύνουν.

Η απομάκρυνση σύμφωνα με την καταγγελία έγινε με βίαιο τρόπο ενώ τα ΜΑΤ δεν δίστασαν να χτυπήσουν και στη συνέχεια να συλλάβουν ιδιοκτήτη-οφειλέτη όπου ισχυρίστηκε πως η διαδικασία είναι παράνομη αφού είχε παρέλθει η προβλεπόμενη από τον κανονισμό διάρκεια.

Μετά την απομάκρυνση των διαδηλωτών η διαδικασία συνεχίστηκε χωρίς εν τέλει να ολοκληρωθεί η πώληση του σπιτιού 45 τ.μ αφού δεν εμφανίστηκε κανένας πλειοδότης.

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο blog της Λαϊκής Συνέλευσης Δυτικών Συνοικιών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις