Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Τα ορεινά Καλάβρυτα στις θάλασσες της οικουμένης - ΑΥΤΟ είναι το νέο πετρελαιοφόρο-δεξαμενόπλοιο με την επωνυμία "UNITED KALAVRYTA"-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Τα ορεινά Καλάβρυτα στις θάλασσες...

Της οικογένειας Καλλιμανόπουλου

Το «δικό τους»… πετρελαιοφόρο διαθέτουν πλέον τα Καλάβρυτα μετά την απόφαση του Καλαβρυτινού Γρηγόρη Καλλιμανόπουλου να δώσει το όνομα "UNITED KALAVRYTA" στο δεξαμενόπλοιο των 150.000 κόρων που βγαίνει πλέον στους ωκεανούς του κόσμου.Η τελετή ονοματοδοσίας τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο την Παρασκευή 8 Ιουλίου στην Πάχη Μεγάρων παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά.

Ο κ. Λαζουράς τόνισε σε δηλώσεις του:  "Το UNITED KALAVRYTA,να είναι καλοτάξιδο, καλότυχο και ο Άγιος Νικόλαος στην πλώρη του. Η ονομασία αυτού του μεγάλου πλοίου σε UNITED KALAVRYTA, δείχνει τον απαράμιλλο πατριωτισμό και την αγάπη του Γρηγόρη Καλλιμανόπουλου, προς τον τόπο καταγωγής του, τα Καλάβρυτα, τα οποία έχει βοηθήσει,με την κατασκευή του Καλλιμανοπούλειου Γηροκομείου και συνεχίζει να βοηθά. Έτσι είναι οι Πατριώτες Καλαβρυτινοί."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις