Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Η θεατρική ομάδα και το μουσικό σύνολο της "Μέριμνας" ανέβασαν το έργο «Εγώ είμαι η αγάπη! Εσύ;»-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η θεατρική ομάδα και το μουσικό σ...

Της συγγραφέως Άννας Δενδρινού, στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών

Με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, η θεατρική ομάδα του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», σε συνεργασία με το μουσικό σύνολο του Κέντρου μας, ανέβασε το έργο «Εγώ είμαι η αγάπη! Εσύ;», της συγγραφέως κας Άννας Δενδρινού, στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών.

«Όλοι μας, μέλη του Δ.Σ., οι εργαζόμενοι και προ πάντων οι εκπαιδευόμενοι εκφράζουμε και δημόσια την συγκίνηση και τις από καρδιάς ευχαριστίες μας για την παρουσία όλων σε αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση καθώς επίσης και την συμπαράσταση που όλα αυτά τα χρόνια δείχνουν στο έργο που συντελείται στο Κέντρο μας και στην ευπαθή ομάδα των ατόμων με Νοητική Υστέρηση.»

«Ευχαριστούμε πολύ για τη προσφορά τους:

τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΑΛΤΑ, το ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ, ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ και την ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΧΑΪΑΣ για την παραχώρηση του χώρου του Ρωμαϊκού Ωδείου, την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για την διαρκή συμπαράστασή της στο έργο της ΜΕΡΙΜΝΑΣ, το ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ - ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ “EPSILON” για την ταξιθεσία, τους ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ για την υγειονομική κάλυψη, τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΑΣ, τους ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, τις εταιρείες ERGOLOGIC,  Ι. ΓΙΑΛΟΥΣΗΣ Ε.Π.Ε, ΜΠΙΤΑΣ Ε.Π.Ε - ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΪΑΣ για την οικονομική ενίσχυση της θεατρικής παράστασης των παιδιών μας, τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ για την παραχώρηση του περιπτέρου, τα βιβλιοπωλεία ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ,  ANIMA LIBRI, DISCOVER YOUR WAY για την προπώληση των εισιτηρίων, το ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ για την επιμέλεια των χτενισμάτων και του μακιγιάζ των παιδιών, το Φωτογραφείο ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ για την φωτογραφική κάλυψη, τον κ. ΧΡΗΣΤΟ ΚΕΪΜΑΛΗ για την βιντεοσκόπηση, τον «ΙΠΠΟΚΑΜΗΛΟ» για την διανομή φυλλαδίων, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς :  KISS FM, MAX FM , FREE, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ για την μετάδοση του ραδιοφωνικού σποτ .

Ευχαριστούμε, τέλος την δημιουργό της παράστασης κα Άννα Δενδρινού για την διάθεσή της και την αγάπη της προς τα παιδιά μας καθώς και όλο το προσωπικό του Κέντρου που συνεργάστηκε, και πάνω από όλα ευχαριστούμε τα παιδιά μας, τους καλύτερους πρεσβευτές της δουλειάς του Κέντρου μας, για την χαρά που μας προσφέρουν.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Η θεατρική ομάδα και το μουσικό σύνολο της "Μέριμνας" ετοίμασαν μία ξεχωριστή παράσταση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture