Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Κατάμεστο το Royal Theater για το «Εμείς κι ο Μικρός Πρίγκιπας» από την Ακαδημία Χορού - Dance A - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Κατάμεστο το Royal Theater για το...

Την απόδοση έκανε η κ. Ελένη Μπαλαφούτη

Το έργο «Εμείς κι ο Μικρός Πρίγκιπας» παρουσίασε η Ακαδημία Χορού - Dance A την προηγούμενη Παρασκευή σε δυο κατάμεστες παραστάσεις στο Royal Theater, προσθέτοντας ακόμα ένα σημαντικό έργο στο πλούσιο ρεπερτόριό της.

Μετά την αναβίωση μεγάλων έργων από το κλασικό ρεπερτόριο όπως ο «Καρυοθραύστης», η «Coppélia» και η «Λίμνη των Κύκνων», την οργάνωση της Eβδομάδας Xορού και τις παραστάσεις της επαγγελματικής της ομάδας «Διαδρομές» & «Flashback» η Ακαδημία Χορού έχει περάσει σε ένα «προσωπικό» ρεπερτόριο όπου η νεοκλασική και η σύγχρονη κίνηση συνδυάζονται σε έναν μοντέρνο οπτικό σχεδιασμό.

Το έργο «Εμείς κι ο Μικρός Πρίγκιπας» είναι το τρίτο στη σειρά μετά τις «Τέσσερις Εποχές» και τους «Δραπέτες της Σκακιέρας» και εμπνεύστηκε από το λογοτεχνικό έργο του Antoine de Saint-Exupéry. Δυο χώροι, το σύμπαν και η γη, δημιουργήθηκαν φωτιστικά πάνω στη σκηνή από τον Νίκο Σωτηρόπουλο και σε αυτούς περιπλανήθηκε ο μικρός πρίγκιπας. Την απόδοση έκανε η κ. Ελένη Μπαλαφούτη.

Στην παράσταση συμμετείχαν οι χορευτές και οι μαθητές της Ακαδημίας Χορού και της σχολής  Dance A. Τις χορογραφίες έκαναν η Ελένη Μπαλαφούτη και η Έφη Παναγιωτοπούλου σε συνεργασία με τη Χριστίνα Κατεργάρη και τη Στέλλα Βίτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά