Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έρχονται 33 προσλήψεις στο Δήμο

Πάτρα: Έρχονται 33 προσλήψεις στο Δήμο

Πρόκειται για συμβασιούχους ορισμένου χρόνου για οκτάμηνη απασχόληση

Εγκρίθηκε η πρόσληψη 348 συμβασιούχων ορισμένου χρόνου για οκτάμηνη απασχόληση σε δήμους της χώρας και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου. Ανάμεσά τους και 33 προσλήψεις στο Δήμο Πατρέων.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μπαλάφας υπέγραψε δύο αποφάσεις για τη σύναψη 305 συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε δεκαέξι δήμους της χώρας και 43 συμβάσεων ΙΔΟΧ ανταποδοτικού χαρακτήρα σε τρεις δημοτικές επιχειρήσεις (ΝΠΙΔ δήμων στις Κυκλάδες, στη Θεσσαλία και στην Κρήτη).

Αναλυτικότερα, εγκρίθηκε (Α. Π. οικ. 21782 /29.6.2016) η σύναψη 33 συμβάσεων ΙΔΟΧ ανταποδοτικού χαρακτήρα στο Δήμο Πατρέων Αχαΐας.

Η δαπάνη για τις προσλήψεις σε όλους τους Δήμους, που ανέρχεται στο ποσό των 2.860.290€ περίπου, επιβαρύνει τον προϋπολογισμό των δήμων και θα αντιμετωπισθεί αποκλειστικά από ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττουν οι φορείς αυτοί, για τις αντίστοιχες με την πρόσληψη παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σύναψη επίσης  105 συμβάσεων ΙΔΟΧ ανταποδοτικού χαρακτήρα στο δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, 11 στο δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος, 3 στο δήμο Ζωγράφου 10 στο δήμο Κορυδαλλού, 10 στο δήμο Ασπροπύργου, 4 στο Δήμο Ηγουμενίτσας, 12 στο δήμο Πρέβεζας, 16 στο δήμο Φαιστού Ηρακείου Κρήτης, 16 στο δήμο Αγίου Νικολάου Λασιθίου Κρήτης, 15 στο δήμο Αποκορώνου Χανίων Κρήτης,, 1 στο δήμο Παρανεστίου Δράμας, 19 στο δήμο Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, 19 στο δήμο Αβδήρων Ξάνθης, 10 στο δήμο Σκύδρας Πέλλας, 6 στο δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, 33 στο Δήμο Πατρέων Αχαΐας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσλήψεις στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια - 2.500 αιτήσεις για 500 θέσεις εργασίας σε μια εβδομάδα

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις