Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Με σοβαρά κατάγματα νοσηλεύεται 41χρονος μετά από τροχαίο

Πάτρα:Με σοβαρά κατάγματα νοσηλεύεται 41...

Το τροχαίο σημειώθηκε στα Σαβάλια Ηλείας

Με σοβαρά κατάγματα νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική των Πατρών ένας 41χρονος από την Αμαλιάδα, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο χθες το πρωί.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 6:55 χθες το πρωί στο κέντρο της Τοπικής Κοινότητας Σαβαλίων, στο ύψος που βρίσκεται η πλατεία του χωριού.

Το δίκυκλο μοτοποδήλατο, μάρκας Honda, που οδηγούσε ο 41χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας Fiat που οδηγούσε μία 40χρονη.

Στην πλατεία του χωριού

Ο 41χρονος είχε ξεκινήσει από Αμαλιάδα και μέσω Ροβιάτας κατευθυνόταν προς το εργοστάσιο επεξεργασίας τοματοπολτού ‘Κύκνος’ όπου και εργάζεται.

Εκείνη την ώρα με κατεύθυνση από Γαστούνη προς Αμαλιάδα εκινείτο η 40χρονη με το αυτοκίνητό της, η οποία επίσης πήγαινε στη δουλειά της στην Αμαλιάδα.

Αυτοκίνητο και μοτοποδήλατο φαίνεται ότι δεν σταμάτησαν, καθώς το συγκεκριμένο σημείο προκαλεί πολλές φορές σύγχυση στους οδηγούς σχετικά με το ποιος έχει προτεραιότητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο 41χρονος, ο οποίος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς φορούσε κράνος, εκσφενδονίστηκε στον αέρα και έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα.

 

Διερχόμενοι και περίοικοι έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια, ενώ στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο, καθώς επίσης αστυνομικοί από το Τμήμα της Τροχαίας Αμαλιάδας που έχει επιληφθεί του συμβάντος, και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας.

Η οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε αλλά είχε υποστεί σοκ, ενώ ο 41χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, καθώς φέρει κατάγματα και στα δύο κάτω άκρα.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων και με παρέμβαση του εργοστασίου, ο τραυματίας μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι και νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Πάτρας.

patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις