Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι προκάλεσε τελικά την αναστάτωση των επιβατών και το πρόβλημα στον κατάπλου του φέρυ μπόουτ στο Ρίο;

Πάτρα: Τι προκάλεσε τελικά την αναστάτωσ...

Το συμβάν σημειώθηκε χθες το πρωί

Δυο μεγάλα φορτηγά ήταν αυτά που προκάλεσαν το μικρό πρόβλημα χθες το πρωί στο φέρυ μπόουτ «ΜΕΛΙΝΑ ΙΙ» της γραμμής Ρίου Αντιρρίου χθες το πρωί.Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών που επιλήφθηκε του συμβάντος : "Την 21-06-16 και περί ώρα 08:00 διενεργείτο  εκφόρτωση των οχημάτων του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΕΛΙΝΑ ΙΙ» Ν.Π.7332 στο Δυτικό Προβλήτα Ρίου.

Το εν λόγω πλοίο είχε καταπλεύσει από το λιμένα Αντιρρίου εκτελώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο των 07:45. Η διαδικασία της εκφόρτωσης είχε σχεδόν ολοκληρωθεί πλην δύο φορτηγών οχημάτων τα οποία ενώ βρίσκονταν στον καταπέλτη λόγω των διαστάσεων τους προκάλεσαν μέρος της πλώρης να εφάπτεται στον προβλήτα και ο καταπέλτης του πλοίου να ανασηκωθεί.

Περί ώρα 08:35 το Ε/Γ-Ο/Γ « ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ.» Ν.Π. 11771 το οποίο μόλις είχε ολοκληρώσει τη διαδικασία εκφόρτωσης επιβατών και οχημάτων στον προβλήτα Ρίου αποκόλλησε εν λόγω πλοίο με χρήση κάβου. Περί ώρα 08:45 το Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΕΛΙΝΑ ΙΙ» Ν.Π.7332 αναχώρησε κενό φορτίου για Αντίρριο προκειμένου εκτελέσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο του των 09:15 από Αντίρριο.

Από την Υπηρεσία μας τηρήθηκαν όλα τα μέτρα τάξης και ασφάλειας και επιβάτες και οχήματα που ευρίσκονταν στον προβλήτα φορτώθηκαν ομαλά στο Ε/Γ-Ο/Γ  « ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ.» Ν.Π. 11771".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις