Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Απανωτά τροχαία τα τελευταία 24ωρα- Δύο νεκροί ο απολογισμός- Θλίψη για τη 34χρονη μητέρα και τον 48χρονο Λεωνίδα

Αχαΐα: Απανωτά τροχαία τα τελευταία 24ωρ...

Το νήμα της ζωής τους κόπηκε μετά από τροχαία

Αλλεπάλληλα είναι τα τελευταία 24ωρα τα τροχαία στην Πάτρα, την Αχαΐα αλλά και στη ΝΕΟ Πατρών- Πύργου, με αποτέλεσμα η Πάτρα και η Αχαΐα να θρηνούν έναν 48χρονο και μια 34χρονη. Αναλυτικά:

Tην Παρασκευή άφησε την τελευταία του πνοή ο 48χρονος Λεωνίδας Καρκούλιας, ο οποίος διατηρούσε μίνι μάρκετ στα Νιφορέικα Αχαΐας. Ο άνδρας είχε πάει ταξίδι με  τη μηχανή του στη Σερβία, όπου και υπέστη τροχαίο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Νοσηλευόταν εκεί και δυστυχώς δεν άντεξε και υπέκυψε.

Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στη Δυτική Αχαΐα και στους συγγενείς του στην Πάτρα. Ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά. Μάλιστα η κόρη του Αλίκη, την ίδια μέρα έμαθε για την απώλεια του πατέρα της αλλά και για την επιτυχία της στις πανελλήνιες όπου συγκέντρωσε 19.100 μόρια και τα οποία της εξασφαλίζουν την είσοδό της στην Ιατρική.

Αχαΐα: "Έφυγε" στα 48 του ο Λεωνίδας Καρκούλιας, μετά από τροχαίο στο εξωτερικό- Η τραγική ειρωνεία για την κόρη του

Χθες στις 5.40 το πρωί στη ΝΕΟ Πατρών-Πύργου, κοντά στη Μανωλάδα μια 34χρονη μητέρα έχασε τη ζωή της μπροστά τα μάτια του 12χρονου γιου της. Η γυναίκα που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Πύργο έχασε τον έλεγχο. Το όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε τσιμεντενιο ρήθρο. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα η Σ.Β. 34 ετών, κάτοικος Πατρών, γεννημένη στην Αλβανία.

Στο αυτοκίνητο, τύπου φορτηγάκι, επέβαινε ο 12χρονος γιος της ο οποίος δεν τραυματίστηκεμ η αδελφή της 39 ετών και ένας ακόμα 24χρονος, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά

Νέα τραγωδία στην Πατρών - Πύργου. Νεκρή 34χρονη από την Πάτρα, σε τροχαίο στη Μανωλάδα-Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και ο 12χρονος γιος της

 

Επίσης χθες στις 5.30 το πρωί σοβαρά τραυματίστηκε στην Ακράτα ένας 59χρονος άνδρας όταν το ΙΧΕ που οδηγούσε ξέφυγε και προσέκρουσε σε πινακίδα σήμανσης ακι στη συνέχεια σε κρεοπωλείο!

Αχαΐα: Κι άλλο σοβαρό τροχαίο - 59χρονος έπεσε με το ΙΧ του σε πινακίδα και κατέληξε σε κρεοπωλείο

Tο απόγευμα του Σαββάτου τροχαίο σημειώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας.Προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές

Πάτρα: Τροχαίο στο Δασύλλιο - Κοινωνία - The Best News - Thebest.gr

Σύγκρουση ΙΧΕ με δίκυκλο σημειώθηκε στις 7.10 το απόγευμα της Παρασκευή στο Αίγιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 64χρονος.

Τροχαίο στο Αίγιο με τραυματισμό - Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο - Κοινωνία - The Best News

Το πατάμε το γκάζι και το τσούζουμε...Πώς οδηγούμε στη Δυτική Ελλάδα- Στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ για την οδική συμπεριφορά

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις