Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία 14χρονου: Τον βρήκε νεκρό ο πατέρας του δράστη - Η φράση που εξόργισε τον ανήλικο δολοφόνο - Το απόγευμα η κηδεία του Τάσου

Δολοφονία 14χρονου: Τον βρήκε νεκρό ο πα...

Συγκλονίζει η τραγωδία της Θεσσαλονίκης

«Ο πατέρας σου δεν είναι άξιος για να πάρει μεγαλύτερο και καλύτερο τρακτέρ». Αυτή η φράση, εξόργισε τον 14χρονο και τον οδήγησε στην άγρια δολοφονία του συνομήλικού του, στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέρχονται από όσα ομολόγησε ο ανήλικος δράστης στις αρχές , ο 14χρονος ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπιζε τα πειράγματα και τα αρνητικά σχόλια των υπολοίπων παιδιών του χωριού επειδή δεν μπορούσε να τρέξει όπως οι άλλοι καθώς ήταν πιο ευτραφής, ενώ σχολίαζαν αρνητικά και την ομιλία του.

(Καρέ καρέ η μεταφορά του 14χρονου στα δικαστήρια: "Μην πείτε στους γονείς μου τι έχω κάνει, θα τους το πω εγώ")

Ακόμα, ο ανήλικος δράστης είπε ότι δεν το είχε σχεδιάσει ενώ περιέγραψε πως το θύμα στη διαδρομή που έκαναν μαζί το μοιραίο βράδυ δεν σταματούσε να του λέει διάφορα υποτιμητικά πράγματα για τον ίδιο και την οικογένεια του.

(Τον σκότωσα γιατί προσέβαλε εμένα και την οικογένειά μου.. Η ομολογία του νεαρού για τη δολοφονία του 14χρονου φίλου του)

Το πτώμα του Τάσου βρέθηκε σε απόσταση 50 μέτρων από το σπίτι του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του ανήλικου και τα ματωμένα ρούχα που φορούσε όταν διέπραξε τη δολοφονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που ανακάλυψε το άψυχο κορμί του 14χρονου σε ένα χωράφι, δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο του χωριού, ήταν ο πατέρας του συνομήλικου φίλου του που ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

Αυτή η δραματική λεπτομέρεια, έρχεται να προστεθεί στην τραγική εικόνα των γονιών του ανήλικου δράστη, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

στο σημείο της δολοφονίας από το πρωί κάτοικοι του χωριού αφήνουν κεριά και λουλούδια.

Η κηδεία του Τάσου θα γίνει μετά τις 5 το απόγευμα.

Φόνος για ασήμαντη αφορμή;Oμολόγησε ότι σκότωσε τον 14χρονο στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης ,ο φίλος και συμμαθητής του

 

Δολοφονία 14χρονου:Ομολόγησε σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος φίλος του Τάσου - Τον σκότωσε με κουζινομάχαιρο-Το χρονικό του πρωτοφανούς εγκλήματος- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις