Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από το ειδικό "τρομακτικό" χάπενινγκ που διοργανώθηκε για το φιλμ "Το Κάλεσμα 2" στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από το ειδικό &quo...

Η ταινία προβάλλεται, σε διανομή της Tanweer και στην Πάτρα, στα Ster cinemas

Μια απρόσμενη και… τρομακτική έκπληξη περίμενε τους θεατές των ειδικών προβολών της ταινίας «Το Κάλεσμα 2 – The Conjuring 2» που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, στα Ster Cinemas Escape Ίλιον, στην Αθήνα, από την εταιρεία διανομής Tanweer.

Η σατανική, δαιμονική παρουσία που στοιχειώνει τους ενοίκους της οικίας Χόντσον, στο Ένφιλντ, και τους θρυλικούς δαιμονολόγους Εντ και Λορέιν Γουόρεν (στους ρόλους και πάλι όπως στην πρώτη πολύ επιτυχημένη ταινία οι Πάτρικ Γουίλσον και Βέρα Φαρμίγκα) έκανε την παρουσία της και στους χώρους των Ster Cinemas Escape Ίλιον, τρομάζοντας τους ανυποψίαστους θεατές των ειδικών προβολών της ταινίας.

Μπορεί από το special «Conjuring 2» happening να έλλειπε ένας δαιμονολόγος ή ένας εξορκιστής, οι οποίοι θα απέκρουαν τις προσπάθειες της «δαιμονικής παρουσίας» να στοιχειώσει το κοινό μετά το τέλος των προβολών, όμως, όλοι οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν, τρόμαξαν, αλλά και συνάμα γέλασαν με την έκπληξη που τους περίμενε, όταν άνοιξαν οι πόρτες της κινηματογραφικής αίθουσας και μπορείτε να δείτε και στο φωτογραφικό υλικό και βίντεο που μας απέστειλε η Tanweer.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια, οργάνωση και παραγωγή της ενέργειας και του event, ανέλαβε η εταιρία spiritup LAB, πολυβραβευμένο Creative Digital Agency, η οποία και προσπάθησε να μεταφέρει την τρομακτική ατμόσφαιρα και αισθητική της ταινίας του Τζειμς Γουάν, «Το Κάλεσμα 2» στους χώρους της κινηματογραφικής αίθουσας, και να δημιουργήσει μια διαφορετική κινηματογραφική εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους, τόσο τους θεατές, όσο και την ομάδα παραγωγής.

Η ταινία «Το Κάλεσμα 2» ξεκίνησε ήδη από την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 να προβάλλεται στην Ελλάδα και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Σύμφωνα με το στόρι της ταινίας, οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη µε μια νέα τρομακτική υπόθεση. Αφού κατάφεραν να βοηθήσουν μια οικογένεια να καταπολεμήσει μια πανίσχυρη δαιμονική παρουσία που στοίχειωνε την οικία τους ετοιμάζονται να λύσουν το μυστήριο ενός τρομακτικού πνεύματος.

Η υποψήφια για βραβείο Oscar ηθοποιός Βέρα Φαρμίγκα (“Up In the Air,” τηλεοπτικό “Bates Motel”) και ο Πάτρικ Γουίλσον (ταινίες “Insidious”), επιστρέφουν στους ρόλους των δαιμονολόγων Λορέιν και Εντ Γουόρεν, οι οποίοι μεταβαίνουν στο βόρειο Λονδίνο, αναλαμβάνοντας την πιο τρομακτική ίσως υπόθεση της καριέρας τους: να βοηθήσουν μία ανύπανδρη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τα τέσσερα παιδιά της, να απαλλαχθεί από τα κακά πνεύματα που στοιχειώνουν το σπίτι της.

Ο σκηνοθέτης Τζέιµς Γουάν και οι σεναριογράφοι Κάρεϊ και Τσαντ Χέις κρύβονται πίσω από τη συνέχεια μιας από τις μεγαλύτερες horror επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Η πρώτη ταινία είχε καταφέρει να ξεπεράσει τα 320 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, και παραμένει δεύτερη σε εισπράξεις μετά το θρυλικό φιλμ του Γουίλιαμ Φρίντκιν “The Exorcist”.

Το καστ συμπληρώνουν η Φράνσις Ο’ Κόνορ (τηλεοπτική σειρά “The Missing”) στον ρόλο της ανύπαντρης μητέρας ενώ η Μάντισον Γουλφ (τηλεοπτική σειρά “Zoo”) και οι πρωτοεμφανιζόμενοι Λόρεν Εσπόζιτο, Πάτρικ ΜακΌλεϊ και Μπέντζαμιν Χάιγκ ενσαρκώνουν τα παιδιά της. Η Μαρία Ντόιλ Κένεντι (τηλεοπτική σειρά “Orphan Black”), ο Σάιμον Ντιλέινι (τηλεοπτική σειρά “Roy”), η Φράνκα Ποτέντε (“Run Lola Run”, “The Bridge”) και ο Σάιμον ΜακΜπέρνι (“Mission Impossible: Rogue Nation”) συμπληρώνουν το καστ.

Ο Γουάν εκτός από την σκηνοθεσία, συνυπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Κάρεϊ & Τσαν Χέις και Ντέιβιντ Λέσλι Τζόνσον.

*Ήδη όπως ακούσαμε η προσέλευση των θεατών στα Ster Cinemas της Πάτρας, στη Βέσο Μάρε, ήταν αυξημένη την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 το βράδυ με το κοινό να σπεύδει τόσο στο θρίλερ «Το Κάλεσμα 2» όσο και στο «Warcraft:Η Σύγκρουση δύο κόσμων» και στην «Συμμορία των μάγων 2».

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ετοιμαστείτε για νέες ανατριχίλες - Έρχεται το σίκουελ του φιλμ τρόμου "Το Κάλεσμα - The Conjuring"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight