Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος έκανε μήνυση στο Gay Pride - Μιλά για Φεστιβάλ ανωμαλίας, για Σόδομα και Γόμορα!

Αχαΐα: Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος έκανε μή...

Ζητά να αποσυρθεί η αφίσα

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος πνέει μένεα κατά της διοργάνωσης του Gay Pride στη Θεσσαλονίκη. Μιλά για αναίσχυντους και κάνει παρομοίωση μετα Σόδομα και Γόμορα. Μάλιστα εξεμάνη με τη σχετική αφίσα που κυκλοφόρησε  για το 5ο THESSALONIKI PRIDE, η οποία περιλαμβάνει τον Εσταυρωμένο Ιησού, και για το λόγο αυτό υπέβαλε μήνυση ζητώντας την απόσυρσή της.

Όπως έγραψε στην ιστοσελίδα του ο κ. Αμβρόσιος "Οι θιασώτες και οπαδοί της ανωμάλου σαρκικής συνάφειας, οι γνωστοί Gays, για μια ακόμη φορά μας προκαλούν! Διοργανώνουν στην Θεσσαλονίκη ένα ακόμη Gay's Party, δηλ. ένα Φεστιβάλ ανωμαλίας και ατιμίας, το 5ο κατά σειράν, το οποίον και διαφημίζουν ως «Φεστιβάλ Υπερηφάνειας»!!!

Με άλλα λόγια, αυτοί οι εξ επόψεως χριστιανικής ηθικής ανώμαλοι τύποι, η συνέχεια δηλ. και η προέκταση των ανθρώπων, που κάποτε εζούσαν στα Σόδομα και τα Γόμορρα, προβάλλουν και πάλιν προκλητικά ενώπιόν μας και με ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, όπως λέγουν, θα εορτάσουν το πάθος τους! Άρα ΔΕΝ είναι υπερήφανοι, όπως διατείνονται, αλλά αναίσχυντοι και αδιάντροποι! Δυστυχώς η αναισχυντία αυτή σήμερα είναι «της μόδας»!!!!  Σε λίγα χρόνια, όπως πάνε τα πράγματα, οι ομαλοί, οι  φυσιολογικοί  άνθρωποι, θα τρέχουν να κρυφτούν, αφού οι ανώμαλοι θα πλεονάζουν καί θα κομπάζουν με την δαιμονική τους υπερηφάνεια!".

Η δημοσίευσή του καταλήγει:

"Άρα η βεβήλωση της εικόνος του Εσταυρωμένου είναι προφανής! Συγχρόνως προφανής είναι και η αλλοίωσις της διδασκαλίας της χριστιανικής Ηθικής.

_________Συμπερασματικά, λοιπόν, οι άνθρωποι, που διοργανώνουν το «ΦΕΣΤΙΒΑΑΛ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ» της 24-25/6/2016  είναι α-π-α-ρ-ά-δ-ε-κ-τ-ο-ι!

_______Γι' αυτό κι εμείς σήμερα 07 Ιουνίου καταθέσαμε Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την δημιουργία και χρήση της παραπάνω αφίσας. Ελπίζουμε, ότι η Δικαιοσύνη θα αρθή στο ύψος των περιστάσεων".

 

Αίγιον, 7 Ιουνίου 2016

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις