Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την «Μικρή Μόμο στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την «Μικρή Μόμο στο Αρχαί...

Η παράσταση δόθηκε την Δευτέρα 6 Ιουνίου το βράδυ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο από κόσμο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο, η θεατρική παράσταση «Η μικρή Μόμο», την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 το βράδυ, υπό την αιγίδα του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Δήμου.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ήταν μια παράσταση-σπουδή πάνω στο διαχρονικό έργο του Μίχαελ Έντε  «Μόμο», στην  οποία συμμετείχαν  οι  μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των δημοτικών σχολείων 1ο Παραλίας, 7ο  Αιγίου, 2ο, 3ο, 9ο, 25ο, 35ο, 49ο  Πατρών, Αρσακείου και Κάτω Καστριτσίου.

Το αποτέλεσμα αυτής της εκπαιδευτικής και πολιτιστικής δράσης, ενθουσίασε τόσο το κοινό όσο και τους ίδιους τους  μικρούς θεατές, που συμμετείχαν στις παραστάσεις. Ο  αντιδήμαρχος παιδείας Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο  πρόεδρος  του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Βασίλης Θωμόπουλος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Ανδρέας Τερζής, ήσαν μεταξύ των θεατών και χειροκρότησαν θερμά τους μικρούς ηθοποιούς, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής…

Η παράσταση ήταν συνδιοργάνωση του τμήματος εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας με το τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

*Οι φωτογραφίες είναι της Φαύστας Φρατζή.

Πάτρα: Η μικρή Μόμο στο Ρωμαϊκό Ωδείο από το Πολιτιστικό Δίκτυο της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture