Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Στις κάλπες τα μέλη του Φάρου Ποντίων για να εκλέξουν νέο Δ.Σ.

Πάτρα:Στις κάλπες τα μέλη του Φάρου Ποντ...

Την Κυριακή 12 Ιουνίου

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου «Φάρος Ποντίων Πατρών». Αφού έγιναν οι ψηφοφορίες για την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, ακολούθησαν οι εκλογές για τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Η εφορευτική επιτροπή μετά από συνεδρίασή της, εξέλεξε πρόεδρο την Αγγελική Νένδου, γραμματέα την Ελευθερία – Μαγδαληνή Ξενιτοπούλου, μέλος τον Δημήτριο Αβραμίδη και αναπληρωματικό μέλος την Ελένη Γιουβάνη και αποφάσισε τα εξής :

• Την προκήρυξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής, την διετία 2016-2018.

• Να διεξάγει την ψηφοφορία την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, από 9.00 π.μ. έως 7.00 μ.μ. στην Εστία του συλλόγου (Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 38 & Σολωμού, τηλέφωνο 2610 337313).

• Να δέχεται υποψηφιότητες μελών που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι, στην Εστία του Φάρου από την Τρίτη 07/06 έως την Πέμπτη 09/06 τις ώρες 6.00 μ.μ. –8.00 μ.μ.

• Την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων.

 

Υπενθυμίζουμε, ότι δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία έχουν μόνο τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει την οικονομική τους συνδρομή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις