Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Αχαϊα: Οι Καλαβρυτινοί γιατροί ίδρυσαν επιστημονική εταιρεία! Ομιλητής ο Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας στην πρώτη τους διημερίδα -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Αχαϊα: Οι Καλαβρυτινοί γιατροί ίδρυσαν ε...

Πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα

Σε μια εξαιρετική διημερίδα που πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα φορά στα Καλάβρυτα από την επιστημονική εταιρεία γιατρών '' ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ' με Καλαβρυτινή καταγωγή  ή που υπηρετούν στην περιοχή, παραβρέθηκε μεγάλος αριθμός διακεκριμένων επιστημόνων από πάρα πολλές ειδικότητες της ιατρικής.

Προσκεκλημένος ήταν και ο Γενικός γραμματέας δημόσιας υγείας κ. Γιάννης Μπασκόζος ο οποίος την πρώτη μέρα του συνεδρίου απεύθυνε χαιρετισμό ενώ την δεύτερη μέρα μίλησε για τα προβλήματα που δημιούργησε η εισροή 1.000.000 μεταναστών – προσφύγων στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Συνέδεσε την τιτάνια προσπάθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού με το ότι μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για να αναπτυχθεί επιτέλους μια σοβαρή πολιτική δημόσιας υγείας στην χώρα μας.

Εμβόλια, υγειονομική επιτήρηση, ψυχοκοινωνική υποστήριξη και γενικότερα ιατρική φροντίδα για μεγάλο αριθμό ατόμων σε δύσκολες συνθήκες έφεραν την Ελλάδα σε μια δίνη η οποία όμως μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την παγκόσμια κοινότητα.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Μπασκόζος είπε :

Η Ελλάδα και οι Έλληνες μπορούμε να είμαστε περήφανοι αρκεί να παραμείνουμε στις αρχές που μας επιτρέπουν να είμαστε περήφανοι !!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being