Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά από τον Φάρο Ποντίων

Πάτρα: Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά από ...

Την περασμένη Παρασκευή

Την προηγούμενη Παρασκευή, 13 Μαΐου, αρκετά μέλη αλλά και πολλοί φίλοι του συλλόγου των Ποντίων της Πάτρας, διασκέδασαν και απόλαυσαν μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά, στο κέντρο Lido Again, στην Παραλία Ροϊτίκων Πατρών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν παίζοντας μουσική και τραγουδώντας μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Η μουσικός Σοφία Μιχαηλίδη γοήτευσε με τη σπουδαία και γλυκιά φωνή της, ερμηνεύοντας έντεχνα ελληνικά τραγούδια. Στο πιάνο συνόδευσε η νέα, ταλαντούχα Συμέλα Λαζαρίδη.

Η εμφάνισή τους αυτή, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και έδειξαν για άλλη μια φορά το ξεχωριστό ταλέντο τους, την έφεση και το φυσικό τους χάρισμα στη μουσική. Στην εκδήλωση αυτή υπήρχαν και εκπλήξεις.

Η πρώτη έκπληξη ήρθε, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας Τάκης Καστανίδης, έδειξε τις μουσικές του ικανότητες, καθώς έπαιξε στο πιάνο γνωστές επιτυχίες. Ωστόσο η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς για τους παρευρισκόμενους, ήταν η παρουσία του γνωστού πατρινού τραγουδιστή Μίμη Αγγελόπουλου.

Ο Μίμης ο Αγγελόπουλος τραγούδησε όμορφα, αγαπημένα τραγούδια, θυμήθηκε το ξεκίνημα της καριέρας του στο ίδιο ακριβώς κέντρο, φανερά συγκινημένος, και ταξίδεψε μουσικά πολλά χρόνια πίσω, τότε που τραγουδούσε στις "Σκάλες" της Γεροκωστοπούλου.

Ήταν μια βραδιά που πραγματικά απόλαυσαν, όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Φάρος Ποντίων Πατρών.

Μίμης Αγγελόπουλος – Σοφία Μιχαηλίδη - Συμέλα Λαζαρίδη

Μίμης Αγγελόπουλος – Σοφία Μιχαηλίδη - Σ...

Μίμης Αγγελόπουλος – Σοφία Μιχαηλίδη - Συμέλα Λαζαρίδη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture