Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ευχές για καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις από την ΟΝΝΕΔ Αχαΐας

Ευχές για καλή επιτυχία στις πανελλαδικέ...

Τι αναφέρει στο μηνυμά της

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων των μαθητών της Γ’ Λυκείου η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας εκφράζει τις πιό θερμές ευχές της για καλή επιτυχία στα παιδιά που κάνουν αυτό το δύσκολο και συνάμα όμορφο  βήμα  για το “πέρασμά” τους από τα μαθητικά θρανία , στα έδρανα των Τριτοβάθμιων  Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Εκτός των άλλων αναφέρουν:

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι το πρώτο σκαλοπάτι για την εκπλήρωση των ονείρων τους και την μελλοντική επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

 

Πρέπει να ξέρουν πως αυτό δεν αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους, αλλά το εισιτήριο για ένα άλλο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και της εμπειρίας. Σημασία έχει η προσπάθεια και η πίστη στις δυνάμεις της ψυχής. Αλλά και η σιγουριά ότι η ‘‘Ιθάκη’’, αργά ή γρήγορα, θα φανεί. Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν αποτυχημένοι. Απλώς δοκιμάζονται οι κόποι όλων μέσα από τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

 

Εκ μέρους της ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ, εύχομαστε καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του καθενός και καλή δύναμη στους γονείς, που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις