Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η χαρά των πιτσιρικάδων και όχι μόνο: Χαμός και στην Πάτρα για το νέο φιλμ του «Captain America: Εμφύλιος πόλεμος»

 Η χαρά των πιτσιρικάδων και όχι μόνο: Χ...

Σάρωσε στις ΗΠΑ με πάνω από 181 εκατομμύρια δολάρια ξεκίνημα το περασμένο σαββατοκύριακο

Εξαιρετικά τα κατάφερε το 3ο φιλμ του αγαπημένου κόμικ υπερήρωα Captain America. Η νέα ταινία «Captain America: Civil War - Εμφύλιος πόλεμος» σε σκηνοθεσία και πάλι των αδελφών Τζο και Άντονι Ρούσο όπως και το 2014 στον «Captain America: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα», έκανε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στις οθόνες της Βορείου Αμερικής όπου οι εισπράξεις του πρώτου τριημέρου (6-8 Μάη 2016) ξεπέρασαν όπως αναφέρει το site boxofficemojo, τα 181 εκατομμύρια δολάρια ενώ μαζί με τις διεθνείς εισπράξεις η ταινία ήδη άγγιξε, κρατηθείτε, τα 675 εκατομμύρια δολάρια!

Στις ΗΠΑ είναι το 3ο μεγαλύτερο άνοιγμα για ταινία της Marvel Cinematic Universe (MCU) ενώ είναι αξιοσημείωτο πως το νέο φιλμ «Captain America: Civil War» πέτυχε σχεδόν το διπλάσιο άνοιγμα (91%) από αυτό που είχε κάνει το «Captain America: The Winter Soldier» τον Απρίλιο του 2014 που είχε αρχίσει την θεαματική του πορεία με σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια τότε (έφτασε παγκοσμίως τα 715 εκατομμύρια συνολικά).

Ήδη πλέον εκτιμάται ότι ο «Εμφύλιος Πόλεμος» που έχει πάρει και καλές κριτικές (91% στο rotten tomatoes) έως την ερχόμενη Κυριακή 15/5/2016 θα έχει άνετα φτάσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στις ΗΠΑ και βάζει πλώρη για τα 450! Είπατε κάτι;

Στην Πάτρα η ταινία με τον Κρις Έβανς, τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, την Σκάρλετ Γιόχανσον, κ.α., προβάλλεται σε 2 αίθουσες και σε 3d στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε, σε διανομή της εταιρείας Feelgood και οι φαν σπεύδουν μαζικά με τους πιτσιρικάδες να δίνουν δυναμικό παρών.

Στο μεταξύ πριν από λίγες μέρες, έγινε και η επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016, στα Village Cinemas στο The Mall Athens, στο Μαρούσι.

Η επική περιπέτεια και 3η συνέχεια στην ιστορία του Captain (μετά τα Captain America & Captain America: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα), στην Αθηναϊκή της πρεμιέρα, επιφύλαξε εκπλήξεις καθώς εντυπωσιακή εμφάνιση έκαναν στο event, οι Captain America, Iron Man, Black Panther και Scarlet Witch, δηλαδή οι Anneta Imprimisimi (Scarlet Witch), Παύλος Μπέης (Iron Man), Αντώνης Χαλδάς (Black Panther) και Θοδωρής Αρμύρας (Captain), cosplayers με κοστούμια από το σύμπαν της Marvel.

Παρόντες ήταν επίσης το συγκρότημα των Otherview, η τραγουδίστρια Βίκυ Καρατζόγλου, καθώς και οι διεθνείς κομίστες Ηλίας Κυριαζής και Μιχάλης Διαλυνάς, οι οποίοι δημιούργησαν συλλεκτικές μεταξοτυπίες με αφορμή την ταινία.

*Στο 2ο φιλμ "Captain America: Ο Στρατιώτης του χειμώνα", να θυμίσουμε πως είχε παίξει και ο Αμερικανός σούπερ σταρ Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture