Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Πάτρα: IDRA KAYNE !! A ‘’Soulfunk’’ girl !!! - Στο Up Stage του Royal Theater Δευτέρα 11 Απριλίου

Πάτρα: IDRA KAYNE !! A ‘’Soulfunk’’ girl...

Στις 10 το βράδυ με είσοδο δωρεάν!!

Η Idra Kayne θα μπορούσε να είναι ένα από τα κορίτσια στο Dreamgirls, την ταινία του Μπίλ Κόντον, που σκιαγραφεί καταπληκτικά την μουσική βιομηχανία της δεκαετίας του ‘60 στην Αμερική. Τραγουδάει τους νέγρικους ρυθμούς της σόουλ με μπρίο και στυλ Αφροαμερικανίδας ντίβας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από Ουγκαντέζο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα τη δεκαετία του ’80. Ανακάλυψε το πάθος της για την μουσική και το χορό από πολύ νεαρή ηλικία. Σπούδασε κλασσικό χορό και Τζάζ για 15 χρόνια και υπήρξε μέλος χορωδίας για 12 χρόνια. Σπούδασε Κοινωνική Εργασία στα ΤΕΙ Αθήνας και Τεχνική Φωνητικής Τοποθέτησης στο Vocal Art Academy, ενώ παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο θέατρο των Αλλαγών. Από το 2000 έχει εμφανιστεί στις περισσότερες μουσικές σκηνές της Αθήνας και έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες. Το 2007 εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Meet The Streets στο Ρόττερνταμ στα πλαίσια του προγράμματος Roots and Routes. Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο ‘’Don’t walk away’’ κυκλοφόρησε στις 14 Δεκεμβρίου 2011 από την ΕΜΙ σε παραγωγή των BigTime Pr.

Τον Μάρτιο του 2012 το ομώνυμο Single επιλέχτηκε από το Jumping Fish σαν το τραγούδι της Άνοιξης του 2012.

Παρέα με την dreamteam της, όπως η ίδια ονομάζει την μπάντα της θα είναι κοντά μας για ένα μόνο Live με πρωτότυπο δικό της υλικό, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών από White Stripes, Jamiroquai, Keziah Jones, Stevie Wonder, Massive Attacκ, Daft Punk και πολλών άλλων.

Θεωρώντας ότι η μουσική είναι μία και χωρίς ταμπέλες και όσον αφορά τα όρια της , Sky is the Limit η Idra τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου της album θεωρείται αδιαπραγμάτευτα η νέα αποκάλυψη της Soul Funk σκηνής της χώρας μας.

 

 

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες – Κρατήσεις : 2610-310020

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life